Brynäs IF

715247 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #821469

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 20/1- 07
GävleLasse: Jag är inte ute efter att absolut få rätt, men i den här frågan tyckte jag bara att du överdrivit kritiken mot just Danne. Respekt åt dig för att du nu backar en aning på kritiken, men eftersom jag vet att du har bra koll på spelsekvenser och hur spelarna bör och ska uppträda i olika lägen så blev jag kanske inte så förvånad när du nu backade lite efter att du sett det hela med egna ögon, sas. Som jag ser det så är ju den stora boven i dramat, förutom Danne då som naturligtvis också får ta på sig en mindre del, den spelare som kommer in istället för Kristan. Vet inte vem det var men den killen kommer ju från eget bås och måste ju i det läget ha haft en klockren vy över läget på isen: Sjödda nere i hörnet, Bäckis nere på isen och Danne med pucken vid sargen. Det enda den kille ska göra i det läget är ju att backa upp Danne och säkra hemåt för ett ev bakåtpass, men vad gör karln istället? Jo, han drar som en avlöning tvärs över banan mot bortre blå.

Sen håller jag med om Lärking. Kåbergs lyftning har jag ju själv varit inne på, och där gör dom ju dessutom sitt andra mål under följande PP. Och i det BP-spelet kan man verkligen kritisera Danne, om man nu vill ge honom förtjänt kritik. Han backar ju bakåt när Pirnes fintar slagskott, istället för att kliva fram i skottlinjen.
Tror inte att du behöver vara orolig för din tröja. Angell sätter ett par baljor i morrn istället. Det känner jag ända ner i mina berömda tår... ;-)
Kommentera