Brynäs IF

713390 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #821688

Sv: Brynäs IF - Färjestads BK 20/1- 07
Huge: Efter ungefär 35 timmars non-stop debatt om DJ:s självmål efterlyser Huge fler inlägg i frågan. Imponerande. Har vi representant från Guinness Book of Records närvarande?

Tre åsikter om "incidenten" har kommit fram.
1. Det var en riktig j**vla jättetavla. Den här åsikten förs fram av alla utom Huge, men efter att Huge övertygad/tröttat ut dessa hemska belackare av DJ:s backspel hade flesta nu givit upp och menar nu att händelsen--i den mån den överhuvudtaget ägt rum--inte alls var en tavla utan något annat, exakt vad är oklart. Dock, vill jag gärna tillägga, har jag ännu inte sett Huge tydligt hävda att DJ sköt pucken i mål med vilja.

2. Det var en olyckshändelse. Så gör ju backar alltid i anfallszon i PP; man spelar tillbaka till målvakten. Man säkrar hem innan man går till anfall. Visserligen befann sig alla lagkamraterna i anfallszon (ingen vet riktigt varför, men där var de) och man skulle spela i numerärt överläge, men en försiktig general spelar alltid bakåt, just in case, så att säga.

3. Det var Kristans fel. Här tror jag att vi är något intressant på spåren, en teori som inte fått tillräcklig belysning. Var var Kristan när självmålet skedde? Jo, han satt i båset och drack lästeblask! Robert Nollan Kristan hade övergivit sin post. OK, avvaktande utvisning och allt det, men nog katten måste en målvakts första ansvar vara att skydda kassen från aggressiva bakåtpass från spelskickliga backar?
Kommentera