Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #842136

Sv: Brynäs IF - HV71 26/2-07
Huss: "Fast mycket har med våra förväntningar att göra. Vi luttrade Brynäsare har levt i dödskuggans dal sedan 2001 och de flesta var väl i ärlighetens namn tacksamma för slutspel innan säsongen började.
Men i takt med de sportsliga framgångarna har tuppkammen vuxit och ärligt talat så har väl aldrig SM-guld varit realistiskt. Snarast är det väl så att vi fans upplever ett slags antiklimax just nu."

Djävligt bra sammanfattat.
(Alltför?) höga förväntningar resulterar ju automatiskt i gnäll av motsvarande dignitet, när det ser ut som det för dagen gör och framförallt när det hägrande slutspelet står för dörren.
Men är det egentligen kanske så förvånande att vi för dagen har en formsvacka?
Bäckis soppatorsk plus halsfluss, div skador och sjukdomar på andra viktiga spelare och det följdriktiga plottrandet med laget stup i kvarten, gör ju att iaf jag inte ser det som ngn större överraskning att vi nu dippar.

Man ska dessutom komma ihåg att den här nedgången väl är den första egentliga svackan vi upplevt den här säsongen. Alla lag har mer eller mindre genomgått samma sak, även om det knappast är ngn tröst för oss i dagsläget.
Boork är ju lurig och har varit i liknande situationer förr, så än så länge finns det gott hopp om att det ska ordna sig till slut.
Mkt hänger ju på vilket lag vi kommer att ställas mot i kvarten.
Modo eller Timrå vore nog det bästa iom att dom för dagen verkar vara de lag som har ungefär samma form som vi själva.
Kommentera