Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #915326

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF
Jajjen: Jag förstår inte logiken i ditt inlägg. Om det nu är så att du tror att vi skulle ha spelat i AS utan Boork så kommer givetvis frågan om du totalsågar de större delarna av hela Brynäs organisation.

Det är samma klubbdirektör, Samma sportchef och stora delar av styrelsen är densamma.

Visst gjorde Boork en rejäl förändring den första säsongen han var i Brynäs men man kan inte ge honom credit för att man har fått ihop en bra ekonomi så att man kan köpa in bättre spelare. Vist har han bidragit en smula genom att få laget at gå bättre vilket ger en större tilltro från publik och sponsorer.

I dagsläget så känns det mest som att Boork försöker reformera hockeyn och nå framgång genom att försöka ta genvägar.
Brynäs IF har investerat många miljoner på den trupp man har idag och jag tycker att man skall använda denna i så stor utsträckning som möjligt. Hemma i TV soffan gör den liksom ingen nytta. Hur många poäng skall vi hoppas på under den kommande veckan? Spelarna verkar ju inte palla mer än 2 matcher på raken och nu stundar det tre riktigt svåra matcher. Förlust eller Poängtapp mot Modo hemma på måndag kan bli riktigt jobbigt med tanke på att vi möter FBK borta på torsdag. När vann Brynäs i Karlstad sist?

Det kan gå så ruskigt snabbt nedför...
Kommentera