Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #915332

Sv: Södertälje SK - Brynäs IF
robocop: Dackell gjorde ju en säsong innan Boork kom. Då byggde han garage hemma i Säljsjön, det var hans försäsongsträning typ. Att hylla Boork för att Dackell och Sjödda tilläts leva i lättja av föregående tränare är fel. Det ligger snarare närmare att ifrågasätta hur Bryäs organisation kunde anställa tränare som tillät sånt.

Molin har blivit bättre, men frågan är om det inte var så att hans femårskontrakt gav honom utrymme att falla in i ovanan att inte ge allt.

Ungdomar som Sundström, Gynge, Andersén är alla tre levande bevis på att Brynäs juniorsatsning inte bär frukt i den utsträckning som man skulle önska.

Att Boork har fått det att vända håller jag med om. Han kom och satt ner foten och visade vart skåpet skulle stå. Det är han bra på. Men att han skulle vara något slags geni som gör allting rätt i dagsläget nu när kraven ökat är att ljuga. Det känns mer och mer som att Boork måste försöka göra det oväntade för att nå framgång. Hur stor tilltro har han på laget han varit med om att reformera?
Kommentera