Brynäs IF

713589 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #918749

Sv: Färjestads BK–Brynäs IF
Huge: Om man följd med någorlunda så har ju Brynäs klart deklarerat att man har haft ambitionen att prova ett nytt system. Boork har gått t med det, Sundlöv likaså, spelarna har sagt sitt de med. Alla har pekat åt samma håll. Att köra med tre vila två.

Detta är inget som du har bestridit alls utan helt sonika stött idén, detta baserat på att du har din tes om att Boork alltid gör rätt.

Första matchen hade Boork tagit med ett par spelare extra (som inte spelade) Andra matchen var på hemmais och därför kunde en extra kedja sitta ombytta utan att behöva spela eller missa sin träning på grund av resa, samma sak gällde mot Modo. Experimentet nådde sin kulmen i matchen före borta mot SSK och reaktionerna lät inte vänta på sig. Frågeställningen är hur mycket "skit", sann eller fabricerad tål, Brynäs IF? Vad tycker sponsorerna? Ta bara Nike/Bauer som betalat dyra pengar till brynäs genom det "Guldkantade kontraktet". Tror du inte att de vill se våra bästa spelare som representatner för deras varumärke så mycket som möjligt?

Att media väljer den här vinkeln är ju inte så konstigt. Fö den här gången var det åter igen borta match och således FÖRSTA gången den här säsongen som Brynäs ställde upp med fullt lag.
Kommentera