Brynäs IF

713577 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #918829

Sv: Färjestads BK–Brynäs IF
Cicero: Trots det långvariga debatterandet kring Danne så har du ännu inte förstått vad det handlar om, men jag kan ta det igen: en rent allmän bedömning av Dannes kvaliteter som back och inte nödvändigtvis hans insatser i enstaka matcher.
Om du läser inläggen härinne så får du uppfattningen att han är värdelös i exakt alla matcher han spelar och att i stort sett alla förlster har berott på att han spelat. Du får gärna tycka att den debattnivån verkar sansad och realistisk men JAG gör det inte. Och jag vet att många många fler inte heller gör det. Bara för att många på det här gnällplanket tycker det så är det tyvärr ingen bevisad sanning. Sorry....

Och eftersom jag i stort bara kommenterar enskilda spelares insatser när jag själv sett matchen så är jag rätt så sparsam med både ris och ros.
Spelarna får ändå mer än väl sin beskärda del av riset från annat håll härinne och att några få går i svaromål mot överdrifterna ser jag inte som ngt annat än fullt normalt.

Bortsett från att analysera rena matcher när jag sett dom så ägnar jag mig ju för det mesta åt rent principiella eller strukturella resonamang och analyser, vilket knappast kräver att man måste springa på en massa matcher.
Kommentera