Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #927699

Sv: Frölunda Indians - Brynäs IF 23/10-07
Jajjen: Nemen grejen är att det syns så väl när Brynäs möter "topplagen" Frölunda, Hv, Färjestad.. i dom matcherna så är det klasskillnad. säger inte att det är så i varje match men iaf i dom flesta. Idag var det STOR KLASSKILLNAD.

Sen är det bara inse att vissa inte håller ES klass. DJ, Sundqvist bland backarna och för att nämna några forwards så är det ju som vi alltid sagt, Hauthonen, Spets, Karlsson osv. Alltså visst "vi har en bred trupp" men vart fan är bredden då? Om spelare som DJ, Hutten, Spets och Karlsson får spela match efter match så undrar jag vart bredden finns.. Så bra är inte Brynäs. Och visst Boorken hit och Boorken dit. Han ska var kvar inget snack om saken. Den stora frågan är, VAD fan har han för trupp att jobba med? Brendl tex, OJ vad bra han är.. Skjuter mycket, men snett utav bara h-e. För att nämna något.. Jag trodde inte det fanns någon som var långsammare än Lind på skridskorna men det har Brendl bevisat att det finns.

Nu orkar jag inte hacka. Detta är ju ändå bara 8:e förlusten på dem nio senaste. Det finns ju massor av själ till att detta ska vända.. OFTA. Allvarligt, börja planera för KS, och snälla Sundlöv. rensa truppen på SOPOR och ta in några klassvärvningar. Spelare som håller i ES! Tack flr mig, hej!
Kommentera