Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #929047

Sv: Frölunda Indians - Brynäs IF 23/10-07
Två dagsfärska kommentarer från två brynäsare:
"Om ditt liv är så innehållslöst att det viktigaste av allt är hur det går för Brynäs så skall du nog ta och se över din situation."
"Eller blir det dom gamla vanliga gamnackarna som visar sig hos dysterkvistarna vid minsta motgång?"

Skitbra att man kan få tips om hur man ska uppföra sej som brynässupporter. Det viktigaste är tydligen att inte bli för engagerad. Nån som tycker det är konstigt att det är tyst på läktarna i Läkerolen?

70 Rodrigues: "Jag undrar hur det kommer sig att så få rutinerade vinnande tränare har varit i Brynäs dom senaste säsongerna, vill man inte till Brynäs eller vad är det frågan om?"

Svaret får du om du kan svara på frågan: hur kommer det sig att så få rutinerade vinnande spelare har varit i Brynäs dom senaste säsongerna? Ledtråd - svaret börjar på peng- och slutar på -ar.

Kung_Sjödin: "Om en bil körts av ett antal olika förare (t ex mellan år 1999 och 2007) och alltid åker i diket, oavsett vem som kör. Kan det då vara så att det är något fel på bilen? Eller kanske t o m mekanikerna, eller garaget?"

Snygg allegori. Problemet blir ännu svårare om man lägger till att inte bara föraren har bytts ut under perioden utan också bilen, mekanikerna och garaget.
Kommentera