Brynäs IF

715154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #930027

Sv: Frölunda Indians - Brynäs IF 23/10-07
Lindström: Går det inte att göra något åt det här?
Kan vi inte sluta oss samman och rösta på en ny styrelse som sedan bringar lite ordning i leden?

Det jä-liga är ju att hamnar man i Brynäs på något sätt (spelare, styrelsemedlem, "whatever") så blir man "fat'n'happy" för att man blir kung i Gävle. Sedan ser man inte längre perspektiven. "So what" om vi ligger sist? Man är själv i alla fall kung i Gävle. Och om man har varit det tillräckligt länge så ska f-n ingen rookie komma och säga åt en hur man ska göra! Inte ens om han heter Leffe Boork!
Det här resonemanget håller sä länge som Brynäs endast är en Gävle-angelägenhet. MEN - det är det inte. I dag har BIF en av sina trognaste supporter-skaror i Göteborg. Själv är jag inte heller från Gävle men skulle vilja se mig som en mycket trogen och luckrativ anhängare. Det finns många, många andra som också är Brynäs-anhängare utanför Gävle. OCH, det är minst lika viktiga supportrar det, inte minst nu när hela Läkerolen ska fyllas för att hänga med i ekonomin. SÅ, slutsatsen är att den lokala småpåve-mentaliteten inte längre håller.

Jag tror att det finns två alternativ:
1. Fortsätt och kör som tidigare med lokala småpåvar, och sluta i bästa fall i Allsvenskan.
2. Vidga vyerna, ta in världsvana män och kvinnor i ledningen som redan har sitt eventuella behov av ego tillfredställt på en mycket högre nivå än vad en plats i Brynäs kan ge - men som ändå har Brynäs hjärta, och utveckla till en storklubb igen.

Valet är väl medlemmarnas?
Kommentera