Brynäs IF

713857 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #934734

Sv: Djurgården - Brynäs 30okt.
Brynäs såg stabilare ut igår än mot Mora. Förmodligen lite enklare när man kan spela bortaspel utan krav på att glänsa. Passningsspelet i allmänhet och uppspelen i synnerhet är fortfarande uselt. Ser ibland ut som dom just gått på is. Flera har fortfarande långt till nåt som liknar form. Angell är en.

Brendl håller hög nivå - ibland. Fan vet om vi har råd med en enda spetsspelare som bara levererar vart tredje byte. Varför har budgetlag som Luleå, SSK och DIF spelare som platsar i finska landslaget men inte Brynäs? Pakaslahti och Väänänen kostar säkert lika mycket som Brendl med skillnaden att dom levererar varje byte, hela säsongen. Inga målskyttar, jag vet. Behåll Brendl och lyft ut några av dom mediokra spelarna som det fortfarande finns för många av och krymp truppen samtidigt så borde vi också har råd med finsk landslagsklass. (Dom juridiska bristerna i det upplägget överlåter jag till dom som löste Boorkfrågan.) Pakaslahti och/eller Väänänen i Brynäs och vi hade haft 10 poäng till.

Det jävliga med det läge vi har nu är att vi inte har råd med en enda formsvacka till. 5 raka torskar nånstans i serien och det är ajöss. Skellefteå imorron blir en ny pärs men med en knökfull Läkerol i ryggen ska 3 pinnar bärgas. Ser fram emot att dra igång vågen redan på uppvärmningen.
Kommentera