Brynäs IF

713864 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #934794

Sv: Djurgården - Brynäs 30okt.
Jajjen: Och vad vet alla som har sett Södertäljes matcher? Det finns nog ingen förutom du som tycker att Pakaslahti har levt upp till förväntningarna.

Väänänen är främst en defensiv back, men Pakaslahti är tänkt som deras förstacenter och ska ha en nyckelroll i Södertäljes offensiva spel. Och med tanke på att Södertälje gör färre mål per match än Gefle IF så kan man ju snabbt konstatera att ingen av de tilltänkta offensiva spetsarna har levt upp till förväntningarna i det laget...

Pakaslahti kanske kommer mer och mer, men hittills har han inte gjort succé. Hans prestationer är jämförbara med ungefär vad Mads Hansen presterade i BIF-tröjan förra säsongen. En gedigen tvåvägscenter, men knappast en stjärna som tillför spetskompetens.

Sedan är det väl inte så konstigt att Finland tar ut honom. Dels kanske de behöver hans spelartyp, förbundskaptenen ska trots ta ut ett LAG och inte de 20 individuellt skickligaste finska hockeyspelarna. Pakaslahti kanske är en av hans personliga favoriter, eller hur?
Kommentera