Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #942102

Sv: Silly season 07/08
rackham: Jag tror att ett av de största problemen är att vår organisation har en övertro på föreningens gamla spelare. Först och främst undrar man ju på vilka meriter sundlöv sitter som sportchef eller varför den tilltänkte Sjödin skulle vara bättre?

Sedan kan man ju undra hur man kan tro att spelare bara blir bättre efter 33. Jag menar, visst kan Sjödin lira, men man måste ju kunna räkna ut att han inte håller i första kedjan för evigt. Att hålla DJ kvar i truppen är ju också en gåta, klubben har ju inte gjort en bra säsong så länge han spelat där. Lika förvånande är det och se hur många år Sunken ska behöva spela värdelöst innan han bytts ut (en ny DJ i vardande!!?).

Att Dackell har helt ok spelsinne och kan läsa passningar och täcka ytor i boxplay är ju bra, men att karln är helt oduglig i man-manspelet 5 mot 5 eller att han åker långsammare än Sjödin och sätter färre puckar än min farmor snackas det mindre om. Det är helt j-a otroligt att han får spela i första kedjan trots sin risiga plus/minus och dåliga påoängskörd. Björn Danielsson och Ove Molin har väl sin förtjänster, men hur j-a mycket bättre är dom en killar som är tio år yngre. Inte ett smack om jag får säga, ändå får dom speltid.

Nej, hela 2000-talet har varit ett stort misslyckande. Jag trodde det skulle ordna upp sig när Boork kom, och visst såg det bra ut ett tag, men nu är vi precis lika dåliga som innan. Om inte sämre...
Kommentera