Brynäs IF

715805 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #943372

Sv: Linköpings HC - Brynäs IF 22/11-07
Huge: "Sen kan man som sagt alltid diskutera vad som är problem på isen eller inte.
Sett till våra insatser den senaste tiden så har det faktiskt sett helt Ok ut för det mesta. En liten plump senast mot SSK förtar inte den bilden."

Jag håller med dig Huge, det ser inte alls tokigt ut. Visst, vi ligger sist i tabellen, har släppt in näst mest mål och har flesta förluster men det förtar inte de fina insatser man radat upp sista tiden. 1-3 mott SSK följdes ju upp med en stabil 0-6 mot LHC (där för övrigt LHC mest hade tur och reslutatet inte alls visar hur bra Brynäs egentligen var). Det går bra nu, det har ju trots allt inte ens spelats hälften av matcherna och vår ledning visar vägen, precis som OÖ visar vägen med innovativ coaching.

Det spelar ingen roll vad statistiken säger, det har ändå sett bättre ut sista tiden, precis som du skrev för några dagar sen. Att de andra lagen i botten av tabellen nu kniper några poäng lite här och där är jag inte heller orolig för, det är ju trots allt så pass jämnt i tabellen iaf.

Extra skönt är det att se vår första femma, oj vad den ser het ut, det ger mig hopp. Sundlöv och grabbarna har gjort ett bra jobb, truppen ser verkligen ut som en topp 4-trupp.
Kommentera