Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #965514

Sv: 4 st Brynässupportrar stängs av från samtliga arenor!!!
pinklake: Men för helvete när har det aldrig hatats i en klack

Under hela tiden när dom hållt på så har dom fan bara fått skit, okay att dom gjort bort sig ibland med vafan är det för grejjer igentligen, vad jag hört så var det väl inte ens dom som tände den där jävla bengalen. Mötena som har varit har ju bara varit om att inte bry sig i borta klacken och så vidare, så det som dom kan vara avstängda för måste vara döskalle flaggorna och är det sånt så tycker jag att det är rent förjävligt, nu kommer klacken att vara helt död.

Man tröttnar ju inte alls när några av dom äldra har som syselsättning att kasta skit på oss yngre, förhelvete vad är problemet? Sektion L gjorde bort oss i SCA, för all del kasta skit på oss för det, det har jag redan tagit på mig även om jag inte var den som var värst, efter det har vi skött oss. Vad får vi för det om inte annat än folk som bara sitter och klagar på vad vi gör, och frågar vi vad vi gjort så kommer SCA upp hela tiden. Hur ska Gävles klack växa om vi som är yngre bara får skit för det vi gör.

Nu kommer Ultras antagligen läggas ner, Sektion L kommer sitta resten av säsongen fast vi inte var inblandad i detta, hoppas ni tar ert ansvar och visar att ni nu kan bygga upp en klack, visa oss nu hur ni äldre ska få klacken att växa!!!!!!
Kommentera