Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #995629

Sv: A propósito de nada
Huge: "Det är ju så spelarna med säkerhet vill att publiken ska uppträda, så jag förstår inte varför du isf tar åt dig av kritiken? Den gäller ju inte dig."

Jag tar inte åt mig av kritiken. Frågan gällde en insändare huruvida publikens agerande påverkar spelarnas agerande på isen, och att publiken är de som ska skämmas snarare än spelarna och ledarna. Jag menar att publiken har all anledning att stanna hemma och bör visa sitt missnöje. Jag visar mitt här. Vidare menar jag att publiken är den som är lojal som trots Brynäs svek fortfarande betalar in dyra slantar för att se eländet. Spelarna och klubben är de som sviker. Det är så jag ser på det.

"Dr Jekyll och Mr Hyde-syndrom", läktarcoach, dysterkvist eller andra fräcka ordfraser du hittar på Wikipedia är del av din retorik. Smutskasta och förlöjliga. Kommenterar inte det ytterligare.

Om vi bortser från insändaren ett tag och fokuserar på Brynäs igen; Varken du eller jag är nöjda med resultatet. Jag hittar flera syndabockar och bakomliggande problem, du hittar färre. Nåväl. Istället för att älta frågan "Brynäs misslyckande" och vem som bär skulden, eller i ditt resonemang vilka yttre orsaker (t.ex. otur, dålig pubilk) som är boven i dramat, bör vi fokusera på vad klubben kan göra för att prestera bättre nästa år. Eller hur? Jag förutsätter att vi spelar i ES nästa år, annars blir frågan mer komplex.

Om du säger att publiken är illojal lär inte Gävlebornas inställning ändras till hösten - vad kan klubben göra för att glädja en kräsen publik?
Om tränare efter tränare får gå (OÖ blir med all sannolikhet ersatt till KS eller till nästa säsong) - vad gör klubben för fel i valet av tränare?
Om flertalet spelare underpresterar alt. ej levererar det som förväntas av dem - hur väl fungerar scoutingen och laguttagningen i klubben?

Jag kan hitta på fler frågor vi alla bör ställa oss själva, inte minst frågor som Brynäs borde fundera på. Vi kan börja så här. Låter det intressant, Huge?

Målet bör i alla fall vara att etablera Brynäs i toppen av ES. Det förstår både du och jag och alla andra härinne att vägen är väldigt lång dit. Resan dit är kommer att ta många år men de flesta supportar kommer att vänta med tålamod. Frågan är hur Brynäs tar sig dit. Det räcker inte med en snäll publik. Vad behöver förändras?

Eller så fortsätter vi gnälla.
Kommentera