NuMo: Vaddå? Hur man på bästa sätt bjuder på ett fylleslag (med cigaretter, då?), utan att tänka på vilka konsekvenser det kan få? Känsla för feeling är det nog fortfarande bara Arne Hegerfors som haft. Någonsin.
Helg Ernest: Wårby ägde bryggeriet i sollefteå tidigare. På den tiden kunde man tydligt se utsikten från T3 på bilden på burkarna. Numera går det ju inte att gissa varifrån grundbilden kommer ifrån. Det har blivit så stiliserat.
NuMo: Tyckte väl jag kände igen mig. Låg på T3 80-81. Då var Shalen Överfurir i närskyddstroppen och inte bilhandlare. Forsmonöjet, hette det väl? Låg där även hela sommaren. Riktigt trevligt. Men som vi sa, en gata mellan 2 regementen. Var bla. och tittade på Eldkvarn på Orren. Fast vi funderade vilka de var som stod och gapa och skrek på scen. We where only there for the beer.
NuMo: Du kan trösta dig med att den säsonen hölj jag på MoDo, har för övrigt det broderade klubbmärket kvar. Det var ju 50/50 Norrlänningar /Göteborgare och det stora slagen var ju mellan MoDo och Frölunda. Patriot som man är höll man på Norrland. ( c :
Uno Gordon: Du har inte förstått detta! Det var igentligen inte hockey det handlade om. De var vi mot dom på alla fronter. Vi var 50% som kom från Huddik i syd, Järpen i Väst, Ö-vik i Norr och Sundsvall/Timrå i Öst. Så vi hade inte så mycket att välja på än just MoDo som krigade mot Frölunda. Det var ett "prestige krig" mot Bohuslänningarna
Jag älskar mat. Att hitta nya kombinationer i matlagning där man når helt nya höjder är nästan lika bra som sex. Senast i raden nytestade saker provade jag grekisk yoghurt från Lindahls mejeri. Detta lilla mejeri har berikat oss med turkisk yoghurt under ett par år men har nu funnit fler produkter som höjer kvaliteén på maten. Jag provade grekisk yoghurt i går och det var riktigt jäkla bra. En yoghurt där jag blandade lite kryddor (salladskrydda och citronpeppar) samt att jag balanserade syran med lite sirap. Vilken succé.
Det kan med fördel ätas med allt, sallad, kött, you name it. Viktigt bara att man låter yoghurten vara kall, då bryter det som bäst.
Vidare måste jag slå ett slag för Sharwood´s Bengal spice mango chutney. Maken till bättre smaksättare till sallad har världen antagligen aldrig skådat.
Fyll gärna på med fler tips hur man gör en god middag, lunch, frukost. Som nicket antyder älskar jag mat.
250kg kärlek: Som din tillfälliga dietist vill jag att du behåller din vikt, 250, men byter enhet från kilogram till libras (pound). Då går du ner till 113 400 gram. Yoghurt låter som en bra början. Gå dock aldrig på ishockey. Stig-Olof "Olle" Westerlind har konstaterat att man blir tjock av ishockey. Vi väntar spänt på ett inlägg från westerlind...
250kg kärlek: Så här i grilltider vill jag slå ett slag för en kall sås som jag och sambon brukar göra. Den passar såväl till kyckling som fläsk eller nötkött.
Tag 3 dl gräddfil och 150-200g fetaost. Blanda detta med exempelvis stavmixer till önskad konsistens (inte för fint - något "klumpigt"). Krydda med exempelvis italiensk salladskrydda, örtsalt eller dyligt. Själv använder vi en kryddblandning från Juni´s som heter Persilado och rekommenderas.