Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

bif-dif

369742 · » Till forumet


Sv: bif-dif
Arthur Dent: Jo, men även om Soling inte dominerade innan (har han väl inte gjort på hela säsongen) så innebär det ändå en gubbe mindre och tyngre börda för de andra. Och Djurgården är nog ett av de jobbigaste lagen att möta.

Beträffande slashingen: Jag har inte sett några bilder, men intrycket jag fick på av webradion var ungefär som du sa - en slashing som olyckligtvis hamnade i ansiktet. Dock har jag sagt det förut och måste säga det igen: Kan man inte hålla ordning på sin egen klubba har man inget på isen att göra. Det gäller naturligtvis även brynäsare.

Grattis till segern. Nu ska jag börja spara pengar så jag har råd att se Brynäs mot Hammarby och AIK i kvalserien...
Kommentera

Sv: bif-dif
Föresten så kan jag tipsa om att det kommit matchbilder på hockeyligan. Såg det precis...räddningen och Falks nummer fanns med iaf.
Kommentera

Sv: bif-dif
Carina: Hmm...pga. öltältsbesök *tittar rodnande* (var ju tvungen att kolla vad det var dom satt upp där) så bommade jag det "Live" utan såg det bara på storbild. Det var ju precis i uppstarten av andra perioden det. Men vad jag erfar både enligt en av som arbetade där och vad man såg på tv-bilderna så var det väl en "slashing" som inte menades mot ansiktet men som hamnade där.

Ett par tänder sa vakten som stod vid ingången till vår sektion, men det var ingen fara med Eklund som var inne och spelade ett par byten senare...
Kommentera

Sv: bif-dif
Arthur Dent: de låter bra de =) tack för infot ;D
Kommentera

Sv: bif-dif
Arthur Dent: Slashingen då? Hur ful var den? Fem minuter i BP kan ju ta hårt för stunden....
Kommentera

Sv: bif-dif
Jag var där... och vad ska man säga.

Efter en första period som Dif var totalt utspelade i så vände matchen totalt i andra. Brynäs fick ett matchstraff som tidningar säger var avgörande. Nu var ju inte Soling dominant före heller så jag vet inte om det. Dock gjorde Dif sin 2-1 reducering just i det powerplayet.

2-2 kom någon minut efter pp var slut.

Det som gjorde matchen ricktigt sevärd hände dock i 3:e perioden då dels Brynäs målvakt gjorde en riktigt jä**ig räddning bakom ryggen då Espen prickat ribban. Nicklas Falks framspelning till Kollars 2-3 var det klass på. Även framspelningen till 2-4 målet var fin.

Kort sagt kan man säga att efter Dif kommit upp till 2-2 så kändes det som att Dif blev lugnare och Brynäs tappade... Och på det hela taget en schysst hockeymatch.
Kommentera

bif-dif
f'n va skönt me seger! =) tebax till tredje plats =) va de någon som va på matchen som kan berätta hur den va?
Kommentera

369742 · »