Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

DIF - BIF

147403 · » Till forumet


Sv: DIF - BIF
Ford Prefect: Ja, Djurgården har börjat klättringen.
Ni som va på matchen kanske hörde att DIF Hockey har fått en egen låt som heter "Golbens gladiatorer" men hur går den?
Kan bara vissa snutter.

DJURGÅRDEN!! stockholms stolthet! DJURGÅRDEN!! ...DJURGÅRDEN!! Järnkaminen!
GLOBENS GLATDIATORER!
ngt sånt iaf.

// Trogen Djurgårdare.
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Arthur Dent, Carina, Ford Prefect och frasse99:

Vill också passa på att tacka för igår. Det var mycket trevligt. Det var länge sedan man kunde känna sig så lugn under en match och bara njuta. Hoppas det fortsätter så här.

Nästa drabbning: 7 december i Gavlerinken.
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Ford Prefect: Stämmer in i lovsången och tackar också för trevlig sammankomst. Nu bär det av till Gävle igen och det lär dröja ett tag innan man får se Dif igen. Men många utropstecken efter matchen...

Ser mycket lovande ut, nu när laget fått lite självförtroende. Det kom på Brynäs bekostnad och nu ser det riktigt illa ut för Bif. Sågningarna i lokalpressen såg jag hade börjat.
Kommentera

Sv: DIF - BIF
carina: Tack själv, även om jag inte tyckte det var roligt av samma anledning som er andra. Men man har ju inte roligare än man gör sig så med några öl och trevliga människor omkring sig så blev det ganska roligt ändå.
Djurgården ser riktigt bra ut nu ja. Det verkar som man har fått upp farten helt enkelt, och kanske har man behövt den här tiden för att folk ska hitta sina roller.
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Ford Prefect: *ASG* Tack för en rolig eftermiddag Forden. Det gäller er andra som var där också...Arthur, Frasse99 och Ami.

Djurgården såg riktigt bra ut. Roligaste hockeyn de spelat den här säsongen. Brynäs, ja...de saknar den där viljan att göra det lilla extra. Brynäs ÄR bättre än vad vi såg men när de inta har självförtroendet så har de inte. Det gör nog hela skillnaden nu. Rädslan att förlora är större än viljan att vinna. Inte konstigt, sånt sätter sig väldigt lätt i huvudet på ett lag som har det tungt. Brynäs kommer igen...
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Ford Prefect: Och så måste jag förstås skicka en passning till Carina: Vi hade vunnit om det inte hade varit för domaren... ;)
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Grattis till segern. Djurgården kommer att klättra nu när man verkar ha fått upp farten igen. För Brynäs del... Nej, jag törs inte tänka på var det här kommer att sluta.

Men grattis som sagt.
Kommentera

Sv: DIF - BIF
wannabe: rätt och rätt, dif gjorde bara tre mål mer, men jag sa rätt att brynäs skulle göra ett mål.
Kommentera

Sv: DIF - BIF
difzi: Tyvärr visade sig att du hade rätt. Men jag håller stenhårt på mitt kära brynäs.
Kommentera

DIF - BIF
Djurgården kommer att vinna, jag tippar på 4-1 till vårt kära DIF.
Men matchen kommer nog att bli bra spelat från båda lagen. Men det kommer inte va lika jämn som Leksand - och ssk matchen.
Kommentera

147403 · »