Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

DIF - BIF

15953 · » Till forumet


Sv: DIF - BIF
Bara för att han nu leder poängligan...? *heheh*
Nä skämt och sido, jag gillar Ekman (påminner om mig på en innebandyplan om du tar bort tekniken :)) Men det är ju en profil i elitserien lär man säga! Alla har ju åsikter om honom, en del älskar mannens spel (undertecknad) medans andra verkar sky honom som pesten. Det tyder ju på att han gjort intryck på den korta tid han varit här iaf.

Det är bra - som Lars-Tommy skulle sagt!
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Man får väl hoppas att Ekman får nytt kontrakt i NHL snart. Här hemma behöver vi inte denna spelarTYP!
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Ekman - Vilken fjant ni har fått i laget!
Kommentera

Sv: DIF - BIF
PS. Ursäkta att mina G - H - K knappar är knappt fungerande pga. kaffe under dessa :)) Ds.
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Det har väl egentligen ingenting med kaxighet och göra utan snarare att spela på gränsen eller inte. Jag menar att öra riktia överfall (typ. Rydmark i förra slutspelet) är inte moget för fem öre, oavsett vilket lag man håller på! Men var där igår med och såg som många andra bara en liten hakning från Sjödin och sedan efterslängen från Ekman. Jag reagerade precis som fler att "Va fasiken gör mannen?" Men som det stod så bra i tidningen att, "Tror inte att Sjödin - Ekman kommer skicka julkort till varandra", det var ju på det hela inte så farligt om man jämför med andra överfall som sker i var & varannan match!
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Ang. Ekman . Det är rätt lätt och vara kaxig mot en liten smurf som Sjödin. Komma med kommentarer som "jag glömmer inte". Fjant. Och ha mage att gnälla på att Sjödin slår på oskyddade ställen när han själv klappar till i knävecket. Av någon underlig anledning minns jag inte att Ekman var så här kaxig när David Printz tre gånger försökte tatuera in KOHO i nacken på honom.
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Jo då han är hetlevrad emellanåt .. men skönt i lägen där ingen annan visar lite "djävlarenamma". Ottosson tex. har inte alls öppnat så bra som man trodde, men det kanske kommer. Annars finns väl inte så mycket kvar att säga Osten ser osäker ut men det är som vanligt. :))
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Nisse är kung. Kan inte fatta att jag inte lämnat in Dream team än, tror faktiskt jag skiter i det nu, har redan missat en massa poäng... Men han är skön, full fart framåt i alla lägen. Även om jag har lite svårt för hans NHLfasoner ibland...
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Satt på B-sektionen (stod upp mestadels) men var även över i klacken en kort period. Skkönt med 3 poäng även om jag inte tycker det var någon strålande tillställning. "Nisse" övertygar dock och det är bra för spelare som honom behövs nu när andra som Ottosson har det tungt!
Kommentera

Sv: DIF - BIF
Och hur känner vi igen dig?
Kommentera

DIF - BIF
Nu så ... Cs i Globen imorgon!
Kommentera

15953 · »