Djurgården Hockey

6728 inlägg · 781 ämnen

DIF utökade idag sitt MÄKTIGA rekord till 8 raka förluster!!

2144217 · » Till forumet


Sv: DIF utökade idag sitt MÄKTIGA rekord till 8 raka förluster!!
Nisse på Mon or: I viss mån båda två, MEN i synnerhet Armalis, kan alldeles för ofta likställas med den jättelika öppningen på Robert 'fågelholken' Olssons gigantiska Fågelholk.
+1
Kommentera

Sv: DIF utökade idag sitt MÄKTIGA rekord till 8 raka förluster!!
HAS är Mellanmj: hur klarar sig Armalis och Svedberg i kassen? Är Svedberg flera klasser bättre än när han "stod" i mål i Timrå? Drt var ett mörker av episka mått...
+2
Kommentera

Sv: DIF utökade idag sitt MÄKTIGA rekord till 8 raka förluster!!
HAS är Mellanmj: Nu börjar det Verkligen hända grejer på spelarfronten i Djurgården.

Stjärnbacken Josef Ingman, en av Brynäs IF:s tillika en av svensk hockeys absolut största spelarprofiler, är klar för DIF till nästa säsong.
En riktig kanonvärvning måste konstateras.
Dessutom är Djurgården på jakt efter Linköpings supertalang Max Lindroth.
Nu håller vi alla våra tummar för att DIF lyckas landa även Lindroth.

Man kan Säga vad man vill om Djurgårdens Sportchef, men det råder ingen som helst tvekan om att Joakim Eriksson är SHL:s ISÄRKLASS mest 'innovativa' sportchef !!!
Kommentera

DIF utökade idag sitt MÄKTIGA rekord till 8 raka förluster!!
Ja, det går inte annat än att bli 'rysligt' imponerad över Djurgårdens bravader på hockeyrinken de senaste 17 dagarna. DIF har sedan den 21/1 på sina 8 senaste matcher knaprat ihop imponerande 1 av 24 poäng..

Djurgårdens karismatiske tränare Robert Ohlsson, med sitt respektingivande nickname "fågelholken", fick återigen stå i skamvrån efter förlusten mot Växjö med 2-3 under lördagseftermiddagen.
Smeknamnet "fågelholken" har Olsson 'förtjänat' tack vare sitt otroligt "uttrycksfulla" minspel som skeppare i Djurgårdens avbytarbås.

Eftersom Ohlsson förvandlats till en ÖRN, har är den runda öppningen i hans majestätiska fågelholk förstorats betänkligt. Växjö hade likt många andra motståndare på senare tid osedvanligt lätt för att prickskjuta in puckarna i denna gigantiska fågelholk.

Olsson har de senaste dryga 2 veckorna haft förtvivlat svårt att täta till den "överdimensionerade" öppningen till denna fågelholk.

Det ska bli oerhört spännande att se framtiden an, för att slutligen kunna konstatera hur lång denna imponerande, obrutna och synnerligen "avundsvärda" förluststreak blir??... innan 'förlustkalaset' bryts för DIF stolt anförda av firma Olsson & Co.
Kommentera

2144217 · »