Djurgården Hockey

6764 inlägg · 782 ämnen

Hjälp Leksand!!!

216708 · » Till forumet


Sv: Hjälp Leksand!!!
bajenmattias:
Helt klart så skall Gage försvara sig om han blir på åkt... men i detta fall hade det räckt att Ronnie Pettersson (inte Lundström hade redan matchstraff) plockat bort Eneqvist.

Matcher mellan Djurgården och Leksand har alltid varit fartfyllda evenemang men denna säsong har det krupit in någon sorts "derbykänsla" och flertalet matcher har varit direkt griniga.
Hoppas nu inte detta tänker bli en bestående trend.

Jag skrev inte att ni sysslade med boxning utan at ni inte var särskilt duktiga när ni försökte er på det ;)
Kommentera

Sv: Hjälp Leksand!!!
Dragan 2k: Jag håller helt klart med dig fast jag är Leksing. Holms uppträdande på isen är oacceptabelt. Tycker att ledningen i Leksand ska agera och stänga av han så han kommer ner på jorden.
Klart att han ska få försvara sig i fall nån börjar slå på han men att han alltid hamnar i dessa situationer är lite märkligt.
Tror att han inte är riktigt mogen för att spela elit hockey.

Det samma gäller nog Gage. Han verkar inte vara så polerad precis. Det var ju rena mordförsöket på Eneqvist. Där måste förbundet reagera ordentligt. 4 matchers avstängning vore helt rätt.
Kommentera

Sv: Hjälp Leksand!!!
bajenmattias: Svårt att förstå vad denne Holm sysslar med. Det var väl hans första match efter tre matchers avstängning för bråket med E Kakko i Frölunda.

Oerhört svagt att fortsätta med gamla synder igen. Med matcher så tätt inpå varandra behövs varje spelare vara tillgänglig på isen. Detta gäller inte minst lag som krigar om slutspelsplats.
Kommentera

Sv: Hjälp Leksand!!!
Frasse99:

Jag kan hålla med om att det kan uppfattas som att vi bara spelade fult men faktum är att er sk målvakt har absolut ingenting där att göra vid det stora tumultet i slutet av matchen!!...

Man ser helt klart på tv bilderna att pucken ligger löst under gages benskydd när eneqvist är där och stöter med klubban....

När sedan Lundström skall ta bort eneqvist så flyger Gage på Eneqvist i mitt tycke helt utan anledning för tom Wikegård och putte Carlsson tyckte inte att han har nåt där att göra och att sedna inte utespelarna tar bort Gage är ju helt ofattbart...

Tobias Holm däremot tycker jag gör en helt vansinnig grej som kör på gage och jag pesonligen tycker inte att Tobias Holm skall spela mer för Leksand eftersom han bara får matchstraff så fort han spelar....

Leksand hängde inte med i matchen men att säga att vi ägnar oss åt boxning är ju helt fel för det var stundtals grinigt från båda håll!!!
Kommentera

Sv: Hjälp Leksand!!!
Gone:
Har Leksand överhuvudtaget skaffat sig några "kompisar" under säsongen?:)
Kommentera

Sv: Hjälp Leksand!!!
bajenmattias: Nu blev det som det blev. Noll pinnar mot ssk och tre mot er. Kanske ni inte skulle ha varit så fula mot oss hela säsongen om ni tänkt fråga efter hjälp i slutspurten... ;)
Kommentera

Sv: Hjälp Leksand!!!
bajenmattias:
När skall ni lära er och komma till Globen och spela hockey ?
Boxning är ju inte direkt er starka sida heller ;)
Kommentera

Sv: Hjälp Leksand!!!
ssk:
Har du falkblick som kunde avgöra det i från Malmö ?
Kommentera

Sv: Hjälp Leksand!!!
bajenmattias: Synd.
Kommentera


Sv: Hjälp Leksand!!!
bajenmattias: såklart att vi vinner över ssk ida! va tror du om dif egetligen..*skrattar* hoppas att vi vinner iaf =)
Kommentera

Hjälp Leksand!!!
Snälla DIF!!!

Ta 3 p mot SSK i dag så vi kan gå om SSK i tabellen....

Heja Leksand!!
Kommentera

216708 · »