Djurgården Hockey

6764 inlägg · 782 ämnen

I kväll!

365910 · » Till forumet


Sv: I kväll!
Altono: de va igår de,,många köper väl precis innan matchen
Kommentera

Sv: I kväll!
Altono: Nä, just det! Där ser ni alla andra. Inga medgångssupportrar här inte =D
Kommentera

Sv: I kväll!
Tyvärr måste jag göra alla besvikna här. Igår var det BARA sålt 7000 biljetter enligt DN och där uttalade sig Tommy Engström och sa att man hoppades på runt 10 000. Så fullsatt lär det inte bli, tyvärr.
Kommentera

Sv: I kväll!
Carina: de va bra sagt =D
men sulan_vf antog väl att vf publiken é bättre, för att de har mer publik,,men för de första har djurgården sanna publik siffra,,fast vi har stor arena så de ser tomt ut,,sen é ju vf regerande mästare å de va ju sist 38år sedan så de måste ju va gla för sitt lag så länge de kan..
Kommentera

Sv: I kväll!
Sulan_VF: Efter de senaste årens framgångar för VF har publiksnittet stigit. Medgångssupportrar?

Med det vill jag inte säga att Frölundas supportrar är medgångssupportrar utan att Sulan_VF borde inse att sådana finns hos alla lag likaväl som det finns de som aldrig sviker hos alla lag.
Kommentera

Sv: I kväll!
Sulan_VF: mjo, de har ju varit lite taskigt att fansen inte kom, men nu börjar de komma,,de kan ju oxå berå på att biljetterna kostar åt helvete å nu ska ju sthlm hyror höjas, sl korten me..de blir jävligt massa pengar,,alla kanske inte har råd
Kommentera

Sv: I kväll!
difzi:vi kommer ha hela planen får oss själva och vi har större plats på läktarn än vad ni någonsin kommer ha i scandinavium...nu passar det att gå på hockey när det går bra va?ni borde lära er av oss att man aldrig sviker..medgångssupportrar va ordet
Kommentera

I kväll!
I kväll gäller de! Espen gör comback! f*n va skönt de känns! riktigt kul att han kom tillbax till dif, han kommer ta emot av ett enormt jubbel! tippar på att globen näst in till kommer att vara full satt av djurgårdare =) indianerna får bara en liten plats på läktaren å liten plast på plan..
Kommentera

365910 · »