Djurgården Hockey

6763 inlägg · 782 ämnen

Idag belönades Djurgården med en efterlängrtad nyårspresent

2274881 · » Till forumet


Sv: Idag belönades Djurgården med en efterlängrtad nyårspresent
Realisten: Vid närmare eftertanke måste det vara Enormt förlösande för i stort sett alla av de ca 5000 djurgårdssupportrar som i och med publikbegränsningen blir '"utestängda'" från hockeyn på Hovet.

Tänk bara så otroligt förlösande det ändå måste vara att INTE behöva ha tillstymmelse till dåligt samvete, bara genom vetskapen om att man nu INTE på något sätt behöver känna sig som 'Oansvarsfull' genom att ej kunna närvara för att stötta ett odugligt Djurgården i deras 12 sista mer eller mindre helt meningslösa och Garanterat TOTALT betydelselösa hemmamatcher.

Vilken enorm ynnest det måste vara för i stort sett 'alla' utav dessa ca 5000 luttrade 'Säsongskortsinnehavare'. För INGA förutom de med redan lösta Säsongskort kan väl överhuvudtaget ens fundera på att se EN enda betydelselös hemmamatch till av de 12 återstående matcher som DIF har kvar att 'spela av' på Hovet under årets Grundserie av SHL
Kommentera

Idag belönades Djurgården med en efterlängrtad nyårspresent
Djurgården fick idag en försenad men mycket uppskattad nyårspresent.

Regeringen bestämde nämligen att publiktaket på hockeymatcher inom en mycket snar framtid kommer att begränsas till 500 åskådare.

Vi vet ju alla att DIF har 22 mer eller mindre TOTALT Betydelselösa matcher kvar att spela, varav 12 st är hemmamatcher.

Ett publiktak på 500 åskådare innebär ju nu att inte fler än 500 Djurgårdare, istället för kanske annars 'i den bästa av världar' 5500 st, i fortsättningen 'beviljas' möjligheten att "FÖRNEDRA" sig själva genom att 'nödgas' bevittna DIF:s 12 återstående totalt betydelselösa 'spektakel' till hemmamatcher...

Det innebär ju rätt och slätt att de ca 5000 '"förfördelade'" åskådarna Istället 'priviligieras' med "ynnesten"att kanske få bevittna Alla Djurgårdens återstående 22 spektakel till SHL-matcher från TV-soffan, med kall öl ifrån det egna kylskåpet om så önskas m.m o.s.v

Mycket lägligt skulle jag vilja påstå att det blir för dessa ca 5000 supporters. Det blir ju både billigare och bekvämare. Och dessutom ingen BORTSLÖSAD tid på hovet för att 'behöva' se det depraverande sportsliga elände som DIF-hockey med allra största sannolikhet annars hade bjudit på.
Kommentera

2274881 · »