Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Inställt!

9384 · » Till forumet


Sv: Inställt!
All heder åt Brynäs, där steg de upp några pinnar på min skala. :-)

Men SKITdåligt av arenabolaget! Vaddå inte går att ordna? Hört talas om tv-reklam, tv-inslag, radio, tidningar, internet??? Hur många som helst skulle få reda på de ändrade planerna och de som mot all förmodan skulle lyckats missa det skulle få en glad överraskning. Vart fall 85-90% av dem.

Man skulle kunna låta lördagens biljett gälla, eftersom den gick till DIF:s match, för såå många kan inte hunnit återlösa biljetten från igår till idag. I värsta fall får man väl låta söndagsbiljetten gälla, det är garanterat inte bra Brynäsare som köpt.

Äh, nu kommer man ju vara där i vilket fall, men et blir l i t e annorlunda nu...
Kommentera

Sv: Inställt!
Saxat från DIF's officiella sida:
-"Brynäs har gentilt erbjudit oss att ställa in sin match mot Colorado och låta Djurgården spela hemma på söndag.

Globe Arena har inte kunnat lösa de följdfrågor som då uppstår i form av information, biljetthantering och en fråga om vilken biljett som skall gälla."

... så var det hela förklarat. Och man får ge ett stort + till Brynäs.
Kommentera

Sv: Inställt!
Tycker att det som vore bäst i denna stund är att låta Colorado vila eftersom dom förmodligen inte är så motiverade nu, och spela en träningskamp mellan DIF - BIF inför fulla läktare.
Kommentera

Sv: Inställt!
Jaha, bara någon timme efter mitt inlägg så ställdes DIF-matchen in.

Har all förståelse för att vår match mot Colorado ställs in på lördagen eftersom ALLA matcher för NHL-lag ställs in då. Däremot har jag fått mail av Nashville och i Nordamerika ställer man även in alla matcher på söndagen. Därför ser jag två rättvisa lösningar: 1) Man ställer in även södnagens match
2) Man spelar, men möter DIF eftersom det trots allt är DIF som bjudit in Colorado och det är de som är skälet till att Colorado över huvud taget är här och dessutom är det DIF-Colorado som är Århundradets Mästarmöte, Matchen med stort M, Svenska mästarna mot NHL-mästarna.

Har ganska lite förståelse för Aftonbladets resonemang att det inte skulle funka eftersom så många från Gävle köpt biljett till söndagen. Har en känsla av att i just den här matchen är det inet Brynäs som är attraktionen och rätt många biljetter kommer från folk som varken håller på DIF, Colorado eller Brynäs. Se bara på förra året, alla möjliga Svensson från alla möjliga håll i Sverige var där. Det är en hel del biljetter av de 13850 som INTE är köpta i Gävle.... Många köpte ju dit för att DIF-Colorado var slutsåld. Och dessutom tror jag att om tv-tittarna och alla som inte är Brynäsare fick bestämma så är det nog ändå DIF-Colorado som lockar mest.
Kommentera

Sv: Inställt!
Jag instämmer med dig DiFferent. Trots att jag är Brynäsare. Ska de ställa in den ena matchen så vore det inte mer än rätt att ställa in brynäsmatchen, med tanke på var den spelas. Det senaste jag hörde var att det var inställt, men det är så förvirrat så jag vet inte... Vi får väl köra en träningsmatch mot varandra istället då.
Kommentera

Sv: Inställt!
Hoppas det är som du säger ... sedan hur motiverade spelarna är i Colorado kan man väl diskutera. Men hoppas ändå att det blir match tillslut.
Kommentera

Sv: Inställt!
Kan meddela att det inte alls är inställt - än så länge. Idag (ikväll) togs beslut att ställa in träningen imorgon. Beslut angående matchen/matcherna tas under morgondagen. Info direkt från arrangörshåll.

Så jag håller tummarna. I annat fall på att det är BIF man kickar och att DIF får köra på söndag, det var ju ändå "vi" som bjöd in dem, eller hur?
Kommentera

Sv: Inställt!
Japp... eftersom Arthur_Dent av en händelse inbillat mig att kunna hålla tummarna för DIF så är det ju faktiskt lite synd....:( Hoppas iaf att dom spelar mot BIF ... :) Har dock full förståelse om det inte blir något av med tanke på vad som hände i Tisdags..
Kommentera

Inställt!
Fasiken .. matchen inställd mellan Colorado - DIF
Har full förståelse för varför men det är ju trist endå, tänkte ta en skön helg framför tv:n men då sket ju det sig... :((
Kommentera

9384 · »