Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Joenväärä

201287 · » Till forumet


Sv: Joenväärä
FreddanVF: Tänkte fel, dessutom den matchen vi vann med 4-2 så stod inte Lundqvist utan det var Norrena som stod den matchen. Jaja, vi fick i alla fall hål på honom igår och det bevisar att han inte är nått spöke.
Kommentera

Sv: Joenväärä
elitnytt: jepp ok!
Kommentera

Sv: Joenväärä
radio kommentatorerna sa att det var en underhållade match med två bra målvakter...jag tycker det va en ganska dålig match med två ''dåliga'' målvater
Kommentera

Sv: Joenväärä
fd skuggan: Har vi NK i Göteborg?? Vad tror du om oss egentligen. Även om jag aldrig går in där så vet jag vart det ligger.
Kommentera

Sv: Joenväärä
elitnytt: Tjena men en liten fråga... Du är Djurgårdare eller hur och ni spelar bortamatcher i Scandinavium mot VF. Så ni har spelat två bortamatcher mot VF i år efter att vi slog ut er ifjol. Och Frölunda har vunnit båda med 6-0 och 2-1. Så vilken bortamatch tänker du på som ni fick hål på Henke och vann??? Möjligtvis menar du HEMMA matchen som ni vann med 4-2. Eller?...
Kommentera

Sv: Joenväärä
fd skuggan: japp, blir svårt i eftermiddag, gillar faktiskt inte alls att möta er i globen trots att vi förbättrat vår statistik mot er borta, men eftersom "henke" står idag så hoppas jag att han håller tätt mot er som han brukar göra ;)
Lycka till själv!!
Kommentera

Sv: Joenväärä
gustavoc: Jag tycker inte man ska kalla Lundqvist för ett spöke längre, vi fick trots allt hål på honom i borta matchen där vi vann mot er. Så jag vet inte om vi ska kalla honom ett spöke, dessutom så var DIF spelarna otroligt dåliga på att göra mål förra året och ineffektiva, sköt ju rätt på "Lunkan". Men visst, han är en bra målvakt, bättre än Norrena. Nu har ni ju med Kallio ikväll. Tror på DIF seger med 4-1.
Kommentera

Sv: Joenväärä
fd skuggan: vad tror ni djurgårdare om matchen ivkäll då?? kanske en dum fråga, ni har ju trots allt överträffat alla förväntningar den sista tiden. men nu är VF-på g! och Dif spöket henke står sin tredje match i rad ikväll. Mina finaste minnen av dif, var när dom ställde över Nisse Ekman etfer henke incidenten, det var både schysst, sportsligt och bra för djurgården. Själv hoppas jag på 3- poäng för VF ikväll, men jag vet att Dif är 50 gånger bättre nu än när jag var och såg 6-0 matchen i Scandinavium i höstas. Det blir fullfart och topishockey, Må kvällens bästa lag vinna!!!!


Gustav
Kommentera

Sv: Joenväärä
danoj: Har ni NK i GBG? Jag skulle i viket fall knappast köpa varken slips eller kostym på NK.
Däremot så anar jag en svår match för oss i morgon. Men jag tror ändå på DIF (och Frölunda) i final efter att ha sett deras totalt respektlösa fysika ishockey dom presterat på sistone. Vinnarmentalitet rakt igenom hela laget. Det går inte att plocka ut nån som varit dålig senaste tiden och det tyder på bredd och styrka.
Motståndare får kliva av med hjärnskakningar efter klockrena schyssta tacklingar. Tufft? Absolut, men hockey ska vara tuff.

Hoppas på en schysst match med två anfallsglada lag i storform i dag. Det ska bli kul!
Lycka till!
Kommentera

Sv: Joenväärä
lelle70: Du har rätt i 2 saker du skriver, det berörande guldet 65, samt att fbk kommer vara det ena laget i finalen, det andra blir, som dom flesta redan vet, Frölunda.
NK? Där har dom väll bara slipsar och kostymer, och det har väll ni redan för mycket av på era läktare i globen? Undantaget mot HV då ni hyrde in fotbollsklacken.
Oviss utgång på matchen idag iaf, alla lag har formtoppar, dif har sin nu.
Kommentera

Sv: Joenväärä
Ford Prefect:
Jag kan göra det officiellt här å nu!
DIF slutar tvåa eller trea i tabellen och spelar final eller moralisk final (semi) mot Färjestad.
Där har du kandidaterna till SM-guldet.
Tyvärr får Göteborgstörstande ishockeypubliken vänta ytterligare på ett SM-guld. Det senaste tog dom i sista omgången i ett fullsatt Frölundaborg i mitten på sextitalet (-65) om jag inte missminner mig.
Kolla in Micke Johansson senare idag, Sveriges bäste spelare!
Kliver Linkan in så finns Sveriges två bästa spelare i samma lag.
Sen är även Falken, Micke Magnusson, Matte Tjärnqvist, N.Kronwall och Nord av landslagsklass. Kanske kan Ronny Pettersson, Fimpen och Strandberg vara i närheten av en chans.
Djurgården är som NK. Kvalitet rakt igenom!
Kommentera

Sv: Joenväärä
Skidrow: Ne ne, men det gäller att kolla i nuläget :)
Kommentera

Sv: Joenväärä
elitnytt: Tycker att värvningen av Joenväärä var lite konstig. Håller visserligen med om att han varit bättre på senaste tiden men hans poäng facit i den finska högstaligan de senaste åren imponerar inte direkt. 4 mål på 33 matcher i fjol.
Kommentera

Sv: Joenväärä
elitnytt: Tycker mig ha snappat upp nånstans att Lindelöf är eller har varit utlånad, men jag kan ha fel.
Kommentera

Sv: Joenväärä
Ford Prefect: Håller med dig till fullo, inte bara Joenväärä som tagit för sig, det är många lirare som visar att de har ett stort hjärta. Jag saknar Johan Forsander, hoppas han kommer tillbaka imorgon. Även Peter Lindelöf hoppas jag på, fattar inte vad som har hänt med honom. Han stryks alltid ur laguppställningarna.
Kommentera

Sv: Joenväärä
DIFboy: Joenväärä är väl inte den enda som har växt under säsongen. Det var intressant att se målskyttarna från senaste matchen, det var ju inte direkt de vanliga om man säger så. Magnusson verkar vara på G lagom till slutspelet och det är flera "doldisar" som verkar ha växt under säsongen. Jag tror Djurgården kan ha nåt bra på gång.
Som jag ser det är Frölunda storfavorit till SM-guldet. Färjestad blir giftiga, de verkar vara på väg mot storformen också och blir säkert farliga i slutspelet men jag tror inte de tar det i år igen. Timrå har imponerat hela säsongen men börjar se lite ojämna ut. Jag har svårt att tro att de håller hela vägen, men å andra sidan tippade jag dem sist inför säsongen också.
Hv har tappat allt och inget av lagen neråt i tabellen är tillräckligt starka för att utmana. Djurgården kan bli en "dark horse" faktiskt. Om inte en viss herr Lundqvist står i vägen för er då förstås. ;)

Lycka till.
Kommentera

Sv: Joenväärä
elitnytt:
Jag håller helt med dig om Juha Joenväärä. Det är en kanonspelare som tagit för sig mer och mer ju längre säsongen gått. Det är verkligen ett kap. Även de andra utländska spelarna är riktigt bra, men visst saknar man en spelare som David Longstaff som går in och ställer sig framför målet och tar stryk men som också sätter några puckar i nätet också.
Nu hoppas man ju bara att "linkan" ska bli okej så att han kan fortsätta med och underhålla publiken med sitt spel.
Kommentera

Joenväärä
Tjena!

En spelare som jag börjar uppmärksamma mer och mer är vår egna finne, Juha Joenväärä, han gör ofta snygga mål, som t.ex. målet mot SSK var ju riktigt läckert, igår gjorde han ju en balja mot TIK också. Tycker man ska uppmärksamma honom mer, han kämpar och sliter precis som Trattnig. Tycker våra utländska spelare är defnitivt mycket bättre än förra årets, (Longstaff,Pardavy) t.ex. Även Rickmo tycker jag har tuffat till sig lite och börjar bli en spelare av klass.

Håller även med Frasse här, PA har blivit en riktig stabil back!
Kommentera

201287 · »