Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

kvart nr 4 DIF - LHC

1008520 · » Till forumet



Sv: kvart nr 4 DIF - LHC
distanserad:

Jag ber till gudarna att du har rätt ang Ölvestad.

Ja, tuff match väntar imorgon. Hoppas att killarna verkligen tar sina misstag i akt och slippar på de magiskt mycket, då bör vi kamma hem segern utan problem.

Bara vi slippar på passningar, avslut och lyckats hitta luckor och inte stolppar så ska de gå vägen!
Kommentera

Sv: kvart nr 4 DIF - LHC
Cyklob: Så då har vi spelat om det. ;)

Blev onödigt jämt mot slutet, vi borde ha avgjort matchen tidigare, och def. inte backat hem så tidigt... Kan bli spännade imorgon också...

Hoppas Ölvestad kommer på benen tills imorgon, såg ut att grina rätt illa.
Kommentera

Sv: kvart nr 4 DIF - LHC
distanserad: Brukar det inte vara så att man ska spela om saken först ? :), men visst kommer det bli tungt för Djurgården det tror jag med. Men ingenting är klart förens nån har nått 4a matcher :).
Kommentera

Sv: kvart nr 4 DIF - LHC
difzi: Ni behöver spela mycket bättre än i Lördags för att ha en chans... Om sanningen ska fram så var det en inte alls speciellt bra match från någons sida i 2 perioder. i Sista är LHC överlägset. Dif krigar sig till en seger efter att med nöd och näppe hållit ledningen med sina skitmål från andra perioden.

Betänk att LHC kommer spela likadant som förra hemma matchen. Då räcker inte lördagens nivå för er för att vinnna. Nej, ni måste upp ett snäpp.
Som sagt, jag tror ni får mycket mycket svårt att ta någon av matcherna i dag och imorgon. Det enda som talar för er är väl i så fall att vår första linas dynamik försvagats iom att Musse fick utgå i förra matchen, kanske är han borta idag också. Å andra sidan har vi ju fått se de andra kedjorna leverera de senaste matcherna.

Nej, enkel seger idag, 5-1.
Något tuffare imorgon med matchboll, 4-2.
Kommentera

Sv: kvart nr 4 DIF - LHC
nr 10:

Så länge vi spelar minst lika bra som i lördags kan vi kamma hem en seger, men det är en del som behövs slippas för att bli ännu bättre och ta sig vidare till semi.

Som du säger kommer det bli en sedvärd match i Linkööping och späningen och trycket kommer att öka om vi vinner :)
Kommentera

kvart nr 4 DIF - LHC
jaa, idag är det fjärde kvartsfinalomgången och då är DIF helt enkelt tvungna att vinna. För annars bilr det till att vinna 3 matcher i rad.

kommer bli en sevärd match i Linköping idag :)
Kommentera

1008520 · »