Djurgården Hockey

6774 inlägg · 782 ämnen

Nordic Trophy

742803 · » Till forumet


Sv: Nordic Trophy
Theodore: ähh dom fixar segern, Dif alltså ! annars så får vi väl skicka nå söder bor som kan slänga saker på planen, det ska dom vara bra på har jag hört ;)
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Djurgården på väg mot Final i Nordic Trophy!!! Det krävs bara en vinst mot Frölunda. Vi får se hur det går,Frölunda kommer nog att bli svåra.
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Huge: Fast vad gäller DIF förra säsongern, så hade vi en usel försäsong som typ speglade resten av säsongen (med all respekt för den härliga kämpainsatsen med usla förutsättningar...)

Jag hoppas och tror betydligt mer på detta laget. Det finns mer hunger i dom yngre spelarna än det fanns i Nordfeldt, Ryman och många andra förra året, som man redan glömt namnen på....

Shit, jag kommer verkligen knappt ihåg flera av spelarna....
Nu tycker jag i princip hela laget levererat på ett eller annat sätt.

Härligt med spelare som Fimpen tillbaks i laget! Han blir ju ass kapten och kommer jaga på dom andra genom att som vanligt (liksom Ölvestad) kämpa på det det absurda sättet, som om varje j-vla puck gällde liv eller död. I love it!

Vi får se hur långt det räcker...
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Frasse: Som Brynäsare så har man Mästarcupen i färskt minne. Där glänste vi på försäsongen, och sen vet ju alla hur det gick.
"Spåren förskräcker" är ett bra ordspråk i sammanhanget, så det är lika bra att du börjar stålsätta dig inför den ångest som komma skall... ;-))
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Metal Guru:
Skillnaden när det gäller Djurgården är att man har haft för vana de senaste säsongerna att starta serien som man avslutade försäsongen, dvs mycket svagt.

Optimist som man är så ser man trendbrottet i försäsongsmatcherna som ett positivt tecken.
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
mok:
Visst är det mycket trevligare när det går bra på försäsongen. Hör med Leksingarna hur trevligt det var förra året...
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Frasse: Minns en försäsong där Frölunda knappt vann en enda träningsmatch... sen vann man visst SM Guld :) Man skall inte dra för stora växlar av försäsongen men visst är det mycket trevligare när det går bra.
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Herminator: Helt rätt men DIF tycker jag har öppnat starkt jämfört med tidigare år och då har ju DIF vart bland de sista de 10första omgångarna men jag tror att DIF kommer igång med en gång nu innan starten och kommer inte att tappa 10omgångar för att få igång spelet mm.
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Herminator:
Samtidigt så är det ett faktum att Mesta Mästarna gjort väldigt dåligt ifrån sig under försäsongerna de senaste åren.
Detta har också inneburit att man startat säsongerna minst sagt svagt.

Som den optimist man är så måste man faktiskt se en god försäsong som ett tecken på att säsongen kan bli riktigt trevlig.

Men visst är det så att försäsong är en sak och säsong en helt annan....
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Theodore: Påminner lite förstrött om läget efter träningsmatcherna i fjol. Vilket var det klart bästa laget? Jo Leksand, hur gick det sen, humm.
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Theodore: Efter 4spelade matcher har DIF verkligen visat vad de går ut för!!! Vinst mot HIFK,Linköping strafförlust mot Färjestad och förlust mot Tappara. Just nu ligger DIF på en 3:de plats med bara en pinne från Färjestad Och Kärpät som har finalplatserna!!! Linköping som vi slog idag slog vi med 4viktiga spelare borta,det visar vilken otrolig potential det finns i laget. Har tippat att de kommer 4:a i Elitserien och de verkr faktiskt inte helt omöjligt. Färjestad och Djurgården är de lag som ´kommer bli mest svårslagna iår skulle jag kunna tro.
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
mok: de börjar tidigare iår med allt för att pricka in formen till starten. detta är ju alltid en början. Kommer du inte ihåg när man höll på att förlora mot Skövde?? Och andra lag som man aldrig hört talas om tidigare. Nu har man redan vunnit mot HIFK som man haft det svårt mot tidigare. Och man har en helt annan spelstil också. Ser detta positivt,även om man inte kan jämföra det med slutspelet så e detta ett stort kliv mot det.
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Theodore: Ja 9-0 är inte mycke att hänga i granen men vad betyder lite försäsongmatcher när man är i slutspel i april?
Kommentera

Sv: Nordic Trophy
Och här är länken till sidan:

www.difhockey.se/nyhet.php?news=3482
Kommentera

Nordic Trophy
Vad roligt att Djurgården vann mot IFK Helsingfors för det brukar ju alltid vara plattfall mot dem! Och vilken återhämtning från förra matchen! Teemu Lassila verkar hetare i år och tränarna verkar positiva! Vilken smakstart på försäsongen! Hoppas de håller i sig! Så de inte blir som frölunda som redan har 4-14 i baken efter 2matcher...
Kommentera

742803 · »