Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Sann optimism

341352 · » Till forumet


Sv: Sann optimism
Gone:

Svider mkt mindre när man ser tabellen, trodde för ett ögonblick när jag var i LLA att det var jämnt mellan våra lag, men ack vad jag bedrog mig..

FBK kan losa ett par matcher till innan ni är nära att få kontakt..

Men visst grattis på dig DIF var otvetydigt bättre och spelade ut färjsetad efter noter idag, som jag sa tidigare att vi fick en pinne är ett styrkebesked!
Kommentera

Sv: Sann optimism
Eltifoso: Hehe. Det är ingen som går på ditt nedgraderande snack om ditt favoritlag. Inte här och inte på difhockey. Vi vet att det svider å det grymmaste att förlora även för er, speciellt mot oss. Vare sig det är på straffar eller inte. Oavgjort? Det finns inte i elitserien och det vet du. Ni åkte på spö helt enkelt och vi lyfte oss i tredje. Med femton man. Det är ju så man blir tårögd.
Kommentera

Sv: Sann optimism
Gone:

Jag såg och vem som var starkast var inte så svårt att se. Det var ett styrkebesked jag behövde. Att lira oavgjort med mersmak emot DIF är ett styrkebesked vilken dag som helst i veckan.

Det finns inga straffar i slutspelet som tur är....
Kommentera

Sv: Sann optimism
Eltifoso: Jag hoppas att du tittade noga i dag då. Vem som var starkast av giganterna får väl poängfördelningen utvisa. Vetenskapligt eller inte, faktum kvarstår att fbk tycks darra på manschetten när det står en värdig motståndare på andra sidan.
Kommentera

Sv: Sann optimism
Gone:

Det märker man inte förrän i ett slutspel min vän.

Men oftast brukar man kunna bevisa både det ena och andra med statistik, fråga mig:) Om inte annat får vi en fingervisning i dagens match. Att bara rycka ut några matcher i inledningen av serien ger nog inte en vetenskaplig bild av hur det är ställt.
Kommentera

Sann optimism
Skön läsning på difhockey.se. Man blir helt enkelt tvungen att fråga sig, är fbk så bra som de verkar?
Kommentera

341352 · »