Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Skönt ...

12704 · » Till forumet


Sv: Skönt ...
Gone:

Det finns inget som slår en fullsatt Timrå Isstadion... Stämningen är bäst i landet... o det kommer Djurgården få känna på ikväll =)=)=) 6-2 till TIMRÅ!!!!
Kommentera

Sv: Skönt ...
Gone:

Hallå, vi tar in lite mer än 5och2,,,,,,men då har vi mindre mellanrum mellan besökarna än vad ni har och uppnår en mysigare stämmning
Kommentera

Sv: Skönt ...
Om du med ganska tomt menar fler än vad som ens går in i er arena så visst, jag skulle också gärna sett att det var fler folk på matcherna.
Kommentera

Sv: Skönt ...
Gone:
Det verkar som att det är fotbolls intresse där nere hos er till frammåt Mars/April. Det är nog bara derbyna mot AIK som det kommer folk annars brukar ju det vara ganska tomt överlag.
Kommentera

Sv: Skönt ...
Hinner vi märka det då? ;)
Kommentera

Sv: Skönt ...
Hehe,ni skall ha ett grattis för gårdagen, men på Torsdag vill vi i TIK ha ett grattis,hehe, Tuta när ni far förbi Nolby imorgon.
Kommentera

Sv: Skönt ...
Klass och klass... målen var rätt läckra allihop. Luleå matade på rätt bra ett tag, speciellt i början men Naumov som stod idag såg rätt fräsch ut. Klart intressant läge med målvakterna, ingen verkar dålig. Visserligen mår jag bättre av att ha en riktig förstekeeper men som läget är nu vet jag inte riktigt. Osten har ju stått för en hel del kalasgrejer hittills men att se honom kravla sig upp längs ramen, med ryggen mot banan, och låta fbk´arn skjuta in en puck kändes inte tryggt. Publiksiffran stannade på 5och2 nånting. Lite mycket fotbollsintresse kvar för att fylla kulan än så länge...
Kommentera

Skönt ...
Hörde på väg hem från Gavlerinken att Dif vann med 5-1 i Globen ... mycket sköönt! Någon som var på plats och såg det?
Hörde att Nisse & Håkansson gjort 2mål var. Var det klass på killarna eller? Och när jag ändå ställer frågor ... hur löd publiksiffran?

Själv har jag sett bland det sämsta matcher som spelats på Is sedan man flyttade in Ishockey från stora sjöar. BIF - LHC var bland det sömnigaste. Var glad att ni slapp den ni som inte var där! :))
Kommentera

12704 · »