Djurgården Hockey

6764 inlägg · 782 ämnen

Tre kronor

346299 · » Till forumet


Sv: Tre kronor
fd skuggan:
Inte för att vara petig men denna tråd bör från och med nu ligga under just Tre Kronor då den mer och mer handlar om just landslaget än Mesta Mästarna ;)
Kommentera

Sv: Tre kronor
Ford Prefect: Vilka röjde i senaste upplagan av Tre Kronor?? Mesigt ofysiskt spel präglade laget. Det ENDA som fungerade var spelet fram till mål och det skapades massor av chanser. (Kolla skottstatistiken ska du se) men skotten kom från för dåliga vinklar och för långt avstånd eftersom ingen ville röja och bereda väg!!

Avslutarna var för mesiga, det håller jag helt med om, men motståndarna gjorde oss mesiga eftersom ingen vill ta skiten framför mål.

En kombination av våra analyser ligger kanske närmast sanningen, eller, haha?
Kommentera

Sv: Tre kronor
fd skuggan: Jag håller inte med dig där. Avsluten är tama för att landslaget saknar distinkta avslutare. Dessutom tycker jag inte alls att det skapas massor med chanser.
Grötare har vi tillräckligt många.
Kommentera

Sv: Tre kronor
Ford Prefect: Målskyttarna finns, men det behövs folk som röjer framför mål och bereder plats för målskyttarna. När ingen är beredd på skitgörat framför mål blir chanserna till avslut värdelösa och tama. Chanser har ju inte fattats tidigare, men avsluten blir tama när motståndarna röjt bort alla framför mål och fixar fri sikt för målisen. Simple as that!
Kommentera

Sv: Tre kronor
fd skuggan: Nej, vad Tre Kronor saknar är målskyttar. Hardy kan fortsätta ta ut grovjobbare tills hela laget står framför mål men det lär inte hjälpa när han vägrar plocka med sig folk som vet hur man hänger in den.
Kommentera

Sv: Tre kronor
Carina: Verkligen! Som Frasse skrev i et annat forum så har Kollar Tomas Holmströms roll i landslaget, och vem är mer lämpad än Kollar? Utmärkt val. Tung och jobbig. Precis vad Tre Kronor saknat.
Kommentera

Sv: Tre kronor
svedas: Varför gnälls det inte på alla de spelare som har sämre facit än Kollar och som även de blev uttagna? Varför haka upp sig på bara Djurgårdaren?

Och gnälla på Stefan Petterssons uttagning? Snälla nån.....
Kommentera

Sv: Tre kronor
svedas:
Du säger att Stefan Pettersson är med för att han spelar i Djurgården ?
Det kan inte ha att göra med det faktum att han sedan förra "blå bärs " turneringen har gjort 6+6 (hur många i Brynäs har gjort det ?).
Att sedan Kollar kommer med har att göra med den roll han är tänk och ha i Tre Kronor, dvs samma roll som Holmström har i Detroit (härlig jämförelse....).

Att sedan Finn-Olsson kom med i landslaget (sent inkallad)är en gåta även för mig även om det med all säkerhet hade och göra med att han var inkörd i systemet.

Självklart kommer även Bergkvist få chansen i Tre Kronor vad lider för han spelar ju i Mesta Mästarna och då får man chansen av Hardy
Kommentera

Sv: Tre kronor
svedas:

Jo instämmer i allt där. Oduya vetefasen hur han kom med faktiskt. Men Hardy är som han är och kommer så länge han sitter som kapten testa sina framtidsspelare osv. Hoppas dock att han inte får så många chanser till..
Kommentera

Sv: Tre kronor
Danne_L: Jag är egentligen inte avundsjuk. Jag tycker det är rätt bra att mitt lag inte har med så många eller ingen., då slipper dom bli slutkörda eller skadade.
Grejen är den att jag blir så trött när spelare som inte är speciellt bra kommer med "bara" för att de spelar i DIF.

Oduya t ex han blev med direkt utan att ha spelat en enda elitseriematch!!!
Kommentera

Sv: Tre kronor
svedas:

Enligt Hardy själv så är inte Prestberg med för att Jönsson och Nordström inte är med. Så resonerade jag själv innan jag hörde Hardys utlåtande..men men. Kanske är som du säger men är mest spekulationer från "avundsjuka" fans ute på landet vilket ofta bara leder till pajkastning...men visst. Hardy skall kickas snart;)
Kommentera

Sv: Tre kronor
Danne_L: förklara då varför inte Prestberg är med. Kommer du ihåg Finn-Olsson? Han spelade i DIF ett par år och vips så blev han med i landslaget. Han platsar knappt i VIK Hockey! och har aldrig varit ett ämne för Tre Kronor. Jag törs lova att vi kommer att få se ett par till Djurgårdare som debuterar innan säsongen är över.
Kommentera

Sv: Tre kronor
svedas:

Nja så enkelt är det nog inte men helt klart är det störra chans att komma med om du spelar i en toppklubb. Sen om den heter Djurgården eller Färjestad kvittar nog.
Kommentera

Tre kronor
Jaha så var det dags igen då. Så fort man går till djurgården så får man en chans i landslaget. Kollar och Pettersson den här gången. Jag ger mig f..n på att Bergqvist får en chans snart också.
Kommentera

346299 · »