HV71

7177 inlägg · 782 ämnen

Inlägg #1033202

Sv: FINAL
Et tu Brute: Ett något sent, men ändå, Grattis!

Som tur var (får man konstatera i efterhand) har jag varit hemifrån större delen av helgen och det kanske hjälpte till att komma över traumat, för ett sådant blev det. Så otroligt tomt allt kändes när man insåg att det som inte fick hända hade hänt. HV avgör i sudden. Mitt kära LHC var en sketen stolpträff ifrån att få en match till. Förvisso på bortais, men bollen är rund, kethupflaskan var i topp, vi hade vingar under armarna, moroten var inte släckt och hur det nu var. Men istället blir det som det brukar, ett skitmål sprunget ur egentligen ingenting avgör det hela.
Ska man försöka hitta någon avgörande detalj så vill jag nog sälla mig till de som anser att Liv var den kanske största enskilda skillnaden mellan lagen. Stabilt och tryggt rakt igenom. Stana blandade och gav lite för mycket. Tokräddar vissa lägen för att sedan släppa något enkelt vid alldeles fel tillfälle.
Surt som sagt, men that's life. Bara att invänta vilka spelare som påstås vara klara och sedan sätta igång spekulationerna om nästa säsong ;)

Tills dess, lev väl.
Kommentera