IF Björklöven

996 inlägg · 67 ämnen

Inlägg #1746062

Sv: Lagbygge 16/17
Jaca:

ingen fara, tar absolut inte åt mig. Bara kul att gnabbas med en lövare.

Jag håller nog med att det är något i vattnet i Skellefteå. Det är något där som gör så att vi blir jävligt bra på hockey, troligtvis därför era talanger ringer och ber och bönar att få komma till oss.

Umeå är ju inte så bra på hockey, men ni är ju ena riktiga hejare på kultur. Ni får hålla på med sånt så kör vi med hockey, tur att alla kan bli glada och leva fredligt sida vid sida.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lagbygge 16/17
Yoda Marklund: Bra det!! ;-) men det är klart som faen att ni blivit bättre på hockey när ni har så många talanger från oss!!!
Men slå dig inte för hårt på bröstet bara, det kan gå snabbt, jävligt snabbt nu när ni INTE har Lasse vid rodret!!
Men som tur finns det ett par NHL "stjärnor" som åker skinhiss mellan farmarligorna och inte tagit en ordinarie plats i ett NHL lag som kan komma hem!!

By the way!! Tycker du inte också att det är lite märkligt att man bara behöver närvara på en Trainingcamp i NHL för att kallas för NHL stjärna i detta land!!!

Men nu får du ta och släppa sargen och ta hissen upp för att ladda för matchen i morgon och hoppas att ert trots allt mediokra lag sett till rutinen tar sig samman och gör det dom ska!!

Att slänga käft med glimten i ögat är alltid trevligt ;-)
+1
Kommentera