IF Björklöven

1083 inlägg · 68 ämnen

Inlägg #1746080

Sv: Lagbygge 16/17
Yoda Marklund: Bra det!! ;-) men det är klart som faen att ni blivit bättre på hockey när ni har så många talanger från oss!!!
Men slå dig inte för hårt på bröstet bara, det kan gå snabbt, jävligt snabbt nu när ni INTE har Lasse vid rodret!!
Men som tur finns det ett par NHL "stjärnor" som åker skinhiss mellan farmarligorna och inte tagit en ordinarie plats i ett NHL lag som kan komma hem!!

By the way!! Tycker du inte också att det är lite märkligt att man bara behöver närvara på en Trainingcamp i NHL för att kallas för NHL stjärna i detta land!!!

Men nu får du ta och släppa sargen och ta hissen upp för att ladda för matchen i morgon och hoppas att ert trots allt mediokra lag sett till rutinen tar sig samman och gör det dom ska!!

Att slänga käft med glimten i ögat är alltid trevligt ;-)
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lagbygge 16/17
Jaca:

”Men nu får du ta och släppa sargen och ta hissen upp för att ladda för matchen i morgon och hoppas att ert trots allt mediokra lag sett till rutinen tar sig samman och gör det dom ska!!”

Vi har ju ”bara” 6 raka finaler… det är ju orutinerat! Hihihihi!

Vi får representera Västerbotten på de bästa sätt vi kan. Vi får köra lite SM-final i hockey för sjätte året i rad, och ni får dricka lite kultur på norrlandsoperans scen. Alla glada, alla nöjda, kanon!
Kommentera