*/ ?>

Inlägg #1783604

Sv: Parolante pri io alia
M.Lemiux:
Håller med dig, vill se tacklingar men att ingen då ska komma till skada! Tycker att denna "häxjakt" på tex. Bibic, Hedman liksom har spårat ur, att liksom alla räknar med att "dom" ska bli avstängda oavsett hur dom tacklar, försvarar därmed INTE dumma tacklingar så som dom flesta någon gång gjort under sin karrär! Som Piteå-Foppas vilket han ångrar men ändå inta kan få ogjord, alla som vet nått om hockey vet att han inte är en ful spelare men har lite felaktigt fått detta rykte på sig!!

Sen finns det spelare som klara sig undan sina fula saker och utan att nämna nått namn så vet de flesta vem jag syftar på!!
Det som jag retar mig på är att han i samma sekund hyllas till nån slags hjälte, som tur är verkar sanningen börjat hinna ikapp honom och hans "bäst före datum" är nog passerat när han numera verkar befinna sig i en tynande tillvaro och gör inte så mycket väsen av sig!!

Jag hoppas att för hockeyns bästa att vi kommer tillrätta med problemet, minns när detta med tacklingar i ryggen skulle beivras mycket hårdare för ett antal år sedan!
När då "vissa" spelare vände ryggen mot medvetet för att de visste om dom då skulle få en knuff i ryggen tog domaren ut det på en gång! Det har liksom numera planat ut och är inget problem nu! Hoppas att samma sak ska hända här även om det gapas lite väl mycket om avstängningar så fort en kollision uppstår på isen!

Du har helt rätt i det Du poängterar och även jag vill se tacklingar i framtiden, det är en hård sport och alla ska vara medvetna om att det är det också, även om man vill se lirarna också!!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Parolante pri io alia
Gratulerar Nordmalings fostrade Axel Levander som senast spelade i Luleås J20 till sitt A-lags kontrakt i Luleå.
Noterar även att Löven fostrade Wallmark åter är uppkallad till Carolina Hurricanes från Charlotte Checkers.
Kommentera

Sv: Parolante pri io alia
Jaca: Hehe, vet vilken spelare du menar som tyvärr har kommit lindrigt undan med alla hans jävla fusk och fulheter han hållit på med. Har noll respekt för den liraren.
Jo, det blev tyvärr ett irriterande problem det där då spelarna medvetet vände röven till för att få med sig en utvisning, men domarna lugnade ned sig med det där, vilket va tur.
Som du säger får man innerligt hoppas att det lugnar ned sig med avstängningar hit å dit för tacklingar, det har varit rena skämtavstängningar iår och det är inte bara Hedman som drabbats.
Ska det vara avstängningar på tacklinmgar ska det vara riktigt fula sådana också.
+1
Kommentera