Leksands IF

26638 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #1783220

Sv: Leksands resa fram till jul
Signature:
Problemet är Bibics längd jämtemot Olden, och huruvida Olden har svårt att räta upp kroppen eller inte är svårt att avgöra..
Tyvärr ser det ut som Olden försöker att göra sig mindre när han tydligt ser att Bibic kommer!
Tror personligen är svårt att "lära" sig när det inte ens går att komma in med kroppen, rakt framifrån utan att det finns risk att tacklingen tar i huvudet!
Bibic spelar hårt och det måste han göra för att få ut sitt spel, tyckte illa om honom innan men har insett att det ofta är mitt på typ "open ice" rakt framifrån han oftast kommer in med sina tacklingar, visst blir det fel ibland men respekten finns i alla fall där!!
Inte som en "viss" Robin Jacobsson som sänkte Lövens Kim Karlsson, i jämförelse med Bibic så anser jag att hans tacklingar går under epitetet Klantiga!!

Bra att Du tog upp det där med Wikegårds syn på det hela, det märks att det är long time sen han stod i ett avbytarbås och hans komentarer som kommer i affekt blir bara lustiga, svåra att ta på allvar helt enkelt och vet inte om han är rätt person att stå upp för en regeltolkning......

Problemet med att göra en regeländring är att den inte bara får gälla på nationell nivå, den ska gälla internationellt också, blir liksom en annan sport när man ställs inför hockey VM annars!
En lösning på problemet är kanske att utbilda ´våra junisar bättre och även kanske införa hårdare straff, typ som i NHL + mindre axelskydd!
Kanske det är en väg att gå, vad vet jag, bara en tanke som jag fick!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands resa fram till jul
Kämpa på Leksand! Vill se er stanna kvar i SHL :) Djurgården eller Rögle kan ju halka ner istället ;)
Kommentera