Leksands IF

24540 inlägg · 1353 ämnen

Inlägg #1816344

Sv: En matchserie om en SHL-plats: Leksand vs Mora.
honken21: Oj vilka höga hästar du sitter på!!

Det är mer sällan att allsvenska klubbar åker ur följande säsong efter avancemanget än att man klarar ett nytt shl kontrakt, sen slåss allsvenska klubbar med en mycket tuffare ekonomi där en extra hemmamatch per säsong kan skilja svarta från röda siffror så att påstå att shl-lunken är mer på liv å död än allsvenska lunken säger mer om att du inte vet hur det är att spela i allsvenskan än att vi inte vet hur det är att spela i shl.

Placeringar, streck och annat är otroligt viktigt, personligen förstår jag nu att tabellplaceringen för avancemang blir än viktigare i allsvenskan än i shl eftersom det delas ut fördelapoäng i allsvenskan där för lite fördelapoäng praktiskt taget gör det omöjligt att avancera trots att man är i topp 8 i slutspelet.

Övrigt säger jag stort grattis till Mora, fruktansvärt avundsjuk vilken fantastisk hockey man spelat under hela säsongen med så små medel, ett föredöme för svensk ishockey!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En matchserie om en SHL-plats: Leksand vs Mora.
Gavelo: Du kommer aldrig ifrån att nykomlingar i SHL i regel (finns några få undantag) blir kortvariga i ligan. Stommen i SHL ser likadan ut över tid.
Kommentera