Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Kvällens fight

1085825 · » Till forumet


Sv: Kvällens fight
Äntligen dags igen!!!
Karjala cup retar inte hockeytarmen så värst mycket!! men bättre än ingen hockey alls!! Kul att få se Mårtensson igen iallafall!!
Ja kvällens match då..lhc har "tränat extra mycket skridskoåkning" under uppehållet få se vad det innebär,men jag vill se ett taggat Lhc ikväll..
ja jag tror ju att vi tar tre poäng..ingen sudden tack..
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Tråk HV slog alla rekord idag. Fick ett turmål och hade sen inte en gubbe över egen blå. En gång anfaller man - i sudden. Och gör givetvis mål.

Hata hata hata HV71.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Frisco: Nej jag missförstod inte. Jag vill bara veta vad det är för speciellt utmärkande händelse att linköpingsklack sjöng "hata" senast att man bittert måste ta upp det här.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad: Nu missförstod du igen. Troligen med avsikt.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad: Välkommen till E-on arena. Vi körde lite "Stockholmsdjävlar" i lördags, men det gills väl inte?:)
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Frisco: En del människor? Vilken arena har du varit på där klacken INTE sjunger hata?
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad: Den kan ju vara att han tycker att det är omoget att hata. Tyvärr finns det en del människor som anser det vara legalt att hata och klanka ner på andra människor.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
lu93rowa: hahaha. väldigt orginellt. vad är din poäng?
Kommentera

Sv: Kvällens fight
haha mogen publik ¨hata hata hata göteborg¨ HAHA
Kommentera

Sv: Kvällens fight
4-2 till Cluben punkt slut!!
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Larionov: Tur för honom att han fick göra ett par baljor. Så som han gick bort sig i går.

#4 önskade nog att han var nån annanstans idag vid hans indianare.

Håller med dig - tycker inte det såg bra ut alls. Tycker inte vi var värda att vinna heller egentligen. Å andra sidan tycker jag inte modo var det heller.

Trots att vi nu leder tabellen så finns det mycket att bevisa. I alla fall för mig.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad: Ja, den blev intressant :-)

Fattar det inte. Tycker inte LHC spelar bra egentligen. men på något underligt vis lyckas man ändå vinna. Grundspelet ser ut som korphockey eller nå't, men tack vare individuella prestationer och lite flyt lyckas man sätta en och annan balja. Och om jag räknat rätt, så leder vi...

Hlinka's mål var en delikatess.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Ska bli jävligt intressant att se Modo matchen idag.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Redan innan matchen var slut hade hälften gått hem.

Andra hälften buade.

– Jag förstår fansen. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt lags agerande i dag, säger LHC-tränaren Slavomir Lener.

När slutsignalen gick i Cloetta Center hade schweiziska Zürich vunnit med hela 7–2. LHC blev överkört, förnedrat – ja, kalla det vad ni vill.

– Jag är inte nöjd med en enda spelare i mitt lag i dag, säger Slavomir Lener irriterat.

– Vi har en kunnig publik och jag ställer mig bakom deras agerande. Så här får det inte se ut, säger LHC-tränaren.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Jaha Modo då får ni ett lag med stukat självförtroende serverat till kvällsmat!!! även om Lhc är revanchsugna ...men hur ska dom få till det när absolut INGET funkar???hoppas jag har fel !! Suck..
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Larionov:
Ha Ha det stämmer ju!! det finns ju hopp trots allt ...eller not!!
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Vi blev stressade och gjorde pinsamma misstag. Sedan blev vi frustrerade och gick bort oss. Resultatet är oacceptabelt och jag skäms verkligen. Vi får be publiken om ursäkt, suckar lagkaptenen Joakim Eriksson.

Keep it coming.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Vi var för utspridda, vi hjälpte inte varandra och resultatet visar sig självt, säger en bedrövad Lener som fortsätter med att be om ursäkt: Det är en välutbildad publik, så jag vill verkligen be om ursäkt till vår publik ikväll. De har stöttat oss och de kom hit, en stor publikskara, för att se oss... vi är väldigt besvikna att vi inte kunde ge dem en bättre match...ingen i laget utmärkte sig särskilt och matchen i sig var en stor, stor besvikelse.


Jag har ett förslag. Dra in veckolönen för spelarna och ge tillbaka till publiken.
Det är väl det minsta.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
LHC-girl: Vid närmare eftertanke... Matchen mot Rögle var ju riktigt bra!!!

Jag menar, allt är ju relativt.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad:
tack för du satte ord på mina tankar!!
Detta Finns inte!!! Man mår ju fysiskt illa!!
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Det är helt oförlåtligt att man går ut i en internationell match med 0 och ingenting till inställning när man inte bara ska försvara sin egen ära utan även till viss del Sverige och elitseriens ära.

Man låter sig förnedras på det slappaste och mest apatiska sätt jag någonsin sett.

FY FAN. SKÄMS

Med denna inställning som även visats mot Rögle och till viss del DIF - är det snart folktomt på läktarna.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Larionov: Pinsamt spel. Ja. Det var rögle match igen. Bara att vänja sig vid att det blir varannandags satsning från latmaskarna.

"Firma"... patetiskt. Jävla finniga fjunisar från landet. kan inte stämma in mer än vad jag gör med dif klacken - EN JÄVLA MASSA BÖNNER... far åt h-vete.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Åsså var vi tillbaka i gruvan igen...

Heder till DIF, de var det bättre laget, inget snack. Men för LHC:s del, den sista spetsen saknades. Lite bekvämt i egen zon emellanåt, framförallt vid 3-0 målet. Man ska INTE få åka igenom på det sättet! Fransson? Vad pysslade du med?

Trist också att vissa LHC-fans skämmer ut sig. Är det fjantarna som tror att de är någon slags "firma" som utmärker sig igen?
Kommentera

Sv: Kvällens fight
LHC-girl: En kanonmatch! Åtminståne från läktarplats. Förstår inte helt att Hävelid tyckte det var bästa matchen på säsongen - för vi släppte till ett antal lägen som kunde ha straffat sig. Men men - stabilt var det över lag. Och som sagt - frisk härlig hockey och jävligt kul att titta på.

Hovet ja - tror det blir en rätt svår match faktiskt. Dif är tighta så det blir nog inget målkalas direkt.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Larionov:
jepp nu stämde allt igen! kul att Hento fick hålla nollan!
Nu får man se fram emot lördag..siktet inställt på Hovet ska bli kul,
blir nog tuff match, sist jag var uppe (igloben då)förlorade vi stort..
Nä nu tar vi en trepoängare va??
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Och idag började man på bra humör, och fortsatte så.
Tror att den här matchbilden passar LHC. Bägge lagen var väldigt avvaktande och försökte täppa till i mittzon i första hand. När sedan LHC petade (eller ja, dundrade) in ledningsmålet och FBK tvingades satsa framåt öppnade det för LHC som kunde öka på och stänga matchen. Det kändes stabilt rakt igenom, givetvis med några undantag. Kul att Emmis verkar komma igång mer och mer, med lite flyt hade han kunna sätta ett par idag. Hlavac höll på att göra en "Huselius", men Gustavsson i FBK-målet hade en sanslös tur (anser jag) söm lyckades få den på klubbspetsens undersida(!). Gustavsson var f.ö. kanon i målet, liksom Hento.

Blir inte klok på LHC...
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad:
Ja men det får vi hoppas på ! jocke såg rätt sammanbiten ut efteråt!!
så vi får hoppas att Färjestad får lida för det ikväll!!
Jag kan hålla med om att Hlavac o Hlinka har sett lite tama ut ett tag!!
I början såg dom riktigt vassa ut med Musse i spetsen..
Dom sista matcherna är det just Pontus, Zacke och Pajen som är hetast tycker jag! även matte innan han blev skadad!
Jaja ny dag nya tag..kom igen nu Cluben!!
Kommentera

Sv: Kvällens fight
LHC-girl: Tror nog det bästa som kunde hända var att torska mot Rögle. Det borde gett en liten väckarklocka för laget. Om man nu kunde åka på rejält med spå i ett par matcher till - ja vem vet om inte det vore det absolut bästa.

Sen är jag för att vaska om. T.ex. tycker jag inte att man ska spela Hlavac med Hlinka. De är för lata tillsammans. Just nu i allla fall. Sen kan man toppa med dessa tillsammans så kanske de får en extra kick emellanåt.

Varför inte:

Hlinka, Pontus, Zacke

Hlavac, Persson, Musse
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Larionov:
Mm håller med dig även fast vi ligger tvåa i tabellen har det inte känns riktigt stabilt!! sist vi mötte Färjestad var det inte riktigt rättvist..snarare ren tur att vi vann! Skärpning till imorgon!!
Vi har ju "materialet" gäller bara att få till det oxå!!
Bättre powerplay
enklare hockey
Jobba som ett LAG
i 60 minuter Tack
Kommentera

Sv: Kvällens fight
LHC-girl: Det tråkiga är ju också att man inte klarar att ändra något i sitt spel. Visst blixtrade man till lite i andra, men det känns mer som att Rögle gick ner sig lite snarare än att LHC tog tag i det. Det verkar som att har man inlett med en massa fippel och tillkrånglat spel så sitter man fast i det. Funkar inte grundspelet återstår ju bara att kämpa och göra det enkelt. Sarg ut istället för en misslyckad (och därmed livsfarlig) passning i egen zon, dump and chase istället för att alla står vid anfallsblå och väntar på vad polaren ska hitta på. Visst, inte det spel som är LHC:s signum, men hellre det än den hjärtinfarktshockey man fick bevittna igår.
Jag vet inte hur aktiv Lener är med detta i båset, men jag får intrycket att patentlösningen består i att vaska om i femmorna, vilket känns som att det är 50/50 om det ska bli bättre eller sämre. Oavsett vilka som är på isen och i vilken konstellation måste man ju kunna underkasta sig en taktik eller ta direktiv om förändringar. Och det är som sagt här jag blir lite orolig när det gäller årets upplaga av LHC. Funkar LHC:s spel så funkar det. Om inte är det tydligen bara att spela av matchen... Det kommer INTE att hålla i längden.
Lite lyxgnäll givetvis. Vi är fortfarande 2:a i tabellen. Men det är ärligt talat få matcher jag sett som känts trygga och stabila. Varje gång man erövrar pucken i egen zon och har kontroll blir man lite nervös över vad som ska hända. Kommer det där bra förstapasset? Eller ska man fippla till det med ett extra varv i hörnet där man tappar pucken trots att man är 2 (eller ibland 3) mot en? Eller blir det en överoptimistisk passning rakt upp i banan som bara ger en spelvändning när övriga i laget är på väg framåt?

Får bara hoppas att alla tar sig en ordentlig titt i spegeln inför torsdag, och sedan går ut och gör det man har betalt för!
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Larionov:
Finns bara ett ord :Pinsamt!!
Alla kan ha en dålig dag men hur kan man ha tappat precis allt???
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad: PP? Hade vi något sådant? Eller ja, du menar när Rögle hade både en och två utvisade, och LHC "ställde upp" i ordets rätta bemärkelse, dvs. stod som statyer på sina platser och hoppades att motståndarna (inkl. målvakten) skulle vara snälla och flytta på sig så man kunde göra mål?

Eller när man inte klarade av att slå mer än 2 passningar i rad med adress? Eller envsades att samla 4 spelare inom 2 kvadratmeter där man stod och passade till varandra (givetvis, eftersom det inte fanns någon annan att passa till)?

Ja, numärärt överläge hade man kanske. Men något powerplay såg jag inte till.

Brithén kom tillbaka! Det finns ett gäng här som behöver köra lite nattlig träning som straff!!!
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Larionov: Orkar inte lägga till nåt utan skriver under på vad du säger.
Det var det mest patetiska jag tittat på.

PP var för övrigt det mest skrattretande jag sett.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
Och ett nytt bottenrekord har bevittnats.
Kvällens drabbning (eller mer korrekt: allmänhetens åkning) mot Rögle var bland det sämsta jag sett LHC prestera på år och dag.
Ditt & dutt, klackspark hit & bakom ryggen dit, men aldrig med någon adress. Dräll i egen zon, ingen organisation någonstans...
Rögle gör det bra, inget snack om saken. Taggat till tusen, uppoffrande spel i alla lägen och en vilja som om bara LHC hade haft hälften av den skulle ha vunnit det här.
Riktigt trött på tjeckernas dribbel hit & dit, snyggt och publikfriande kanske, men det LEDER ju inte till något mer än tappade puckar och spelvändningar!

Det är inte med några större förväntningar man drar sig mot CC på torsdag...
Kommentera

Sv: Kvällens fight
bobbe: :) det förstår jag verkligen. Kunde inte ens stava rätt till fel namn... Inte illa.

Saravo var naturligtvis den jag sökte.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad: Hängde med i dina svängar ända till... Surovy!? :P
Kommentera

Sv: Kvällens fight
oh well, inte så tokigt ändå trots förlusten. Kan inte vara lätt att komma ner och lira på en dockhusrink. fan vad tight.

Lite synd att vi inte trillade dit lägena vi fick.

Slutsatser:

- Henriksson stabil.
- Niklas Persson... vilken lirare. Han borde lira NHL, han är ju sjukt bra på små ytor.
- Pontus!!! Tog musses plats med bravur. Han kan blomma ut ordentligt i LHC tror jag.
- Tyckte Emvall var piggare än på länge.
- Majje... ringrostig... dpligt tempo, fel in i situationer. Gick bort sig både 2 och 3 ggr.
- Soruvy - KÖPTE KORV IGEN. Skärpning.
Kommentera

Sv: Kvällens fight
bobbe: Eller så provar man den här länken, där man nu visar matchen mellan Ufa och Mountfield.

www.universalsports.com/mediaPlayer/media.dbml?CLIP_ID=43863&_MODE_=EVENT&db_oem_id=23000
Kommentera

Sv: Kvällens fight
distanserad: Ja, det ska gå att köpa den via Viasatas On Demand-tjänst.
Kommentera

Kvällens fight
Nån som vet om man kan köpa hem matchen, eller se den på nätet - eller på nåt sätt se den utan att ha Viasat sport?
Kommentera

1085825 · »