Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Positiv artikel!?

596176 · » Till forumet


Sv: Positiv artikel!?
bobbe: Ahhhh. OK då.
Tror vi är överens om det mesta. Men som sagt, tydlighet! Då försvinner mycket av spekulationer och skitsnack. Det är tyvärr mycket politik även i hockeyvärlden...
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
mr big: Sperrle kan bli hur bra som helst, förutsatt att han jobbar bort den ojämnhet han visade lite av förra säsongen. Kommer han tillrätta med det (vilket jag tror att han gör), är det en potentiell landslagsmålvakt. Och då, om Norrena lämnat, tar vi tillbaka honom. ;)
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Larionov: Jodå, vi är överens. Du påstod dock att de inte fanns alls och jag var bara tvungen att överbevisa dig, som den besserwisser jag är... ;)

Dock _tror_ jag att många ofta försvarar "hatandet" mer än just själva huliganismen och övrig idioti utanför arenan. Själv är jag trött på att få höra "aldrig hata, bara älska" från folk som i nästa andetag spyr galla över motståndare och omgivning.

Men, som någon skrev: WL är rebeller, inte huliganer.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Larionov:

Grym start på es, trots att ni gav bort "kungsperrle" till oss hen e ett guldkorn för oss, bättre än leinonen som vi hade förra året...
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Larionov: Och, som du säkert redan räknat ut, "lippa" = klippa
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
bobbe: Skulle kunna lippa in några riktiga "hårresare" som visar den andra sidan, men orkar bara inte. Håller du inte med mig om att de inlägg som försvarar/förnekar/negligerar/ignorerar etc är i typ 100 mot 1?
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Larionov: Jag klipper in ett par kommentarer från HB. (även om de är i minoritet så finns de faktiskt ;)

* Tror inte dom här grabbarna själva förstår att de förstör frukstansvärt mycket för cluben när det skrivs negativt i media. Men dom bryr sig väl inte. Själva hockeyn verkar ju onekligen komma i handra hand för en del.
* Vem fan är det som välter busskurer? Är det någon här inne på forumet som var med och höll låda i går?? PINSAMT! Jag skäms inte över er, ni är väl vuxna män som styr över er själva. Jag anser bara att det är tragiskt att vissa inte ser gränsen mellan hat på läktaren och huliganfasoner på gatorna ... *suck* ... Hoppas aldrig ni skaffar barn eller något annat ansvarstagande ...
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
bobbe: Vi ska inte tjata om det här in absurdum. Men har du läst någon som fördömt "supportrarnas" ageranden på bullen?

Styrelsen diskuterar självklart inte med anonyma personer, moderatorerna är just moderatorer, men deras "personliga åsikter" verkar vara ganska lama. Minst sagt.

Sedan får du försöka vara hur politiskt korrekt hur du vill.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Larionov: Media har i det här fallet fascinerande nog hållt WL utanför. Rätt intressant, eftersom de inte lär ha en aning om vem som är med i WL eller inte... :)

Gällande HB är moderatorer just moderatorer, inget annat. HB är heller inte någon officiell kommunikationskanal till/från styrelsen, dvs föreningens ansvariga. Skriver jag (och andra) där är det personliga åsikter, inget annat. De som skyfflar saker under mattan är vanliga LHC-supportrar, inget annat.

WL:s styrelse diskuterar inte med anonyma personer på nätet, av förklarliga skäl... :)
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
bobbe: I sak håller jag med till 100% i vad du säger. Och du vet att det är så, jag vet att det är så, WL vet att det är så, och förhoppningsvis även företrädare för LHC.
Men jag tycker bara att WL vid ett flertal tillfällen, även när man fått chansen att uttrycka sin ståndpunkt i media, varit lite "flata". Tar man klart ta avstånd från och fördömer beteendet så har man ju vunnit massor, och tydligt talat om att det här är INTE LHC:s organiserade supportrar det handlar om.
Det som istället händer är att media blandar ihop begreppen och plötsligt är det "LHC:s supporterförening", dvs WL, som får stå med hundhuvudet. Det är bara det jag tycker är tråkigt och otroligt onödig.
Betr. det som skrivs på bulletinen tycker jag nog du är lite enögd. När företrädare för WL, moderatorer på WL:s egna bulletin etc i princip vägrar dikutera incidenterna och mer pratar om att "ingen som inte var där ska uttala sig" eller "det där vill vi inte diskutera på bullen" blir man lite fundersam. En öppen debatt där företrädare för WL talar om var de och WL står är ju det bästa sättet att bli av med alla spekulationer.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Metal Guru: Problemet ligger här i din definition av "klacken", tror jag. White Lions och dess medlemmar sköter sig. Inte exemplariskt i mångas ögon, men fortfarande inom rimliga gränser. Det älskas, det hatas, det hyllas, det hånas. I en för mig och för de flesta rimlig mix. White Lions i dag är ganska harmlöst, även om det givetvis kan finnas undantag även här.

Däremot finns det andra grupperingar, falanger eller kalla det vad du vill. De allra flesta, oavsett namn, är supportrar i rätt bemärkelse. Folk som lever med och för Cluben. Likväl finns det problem med vissa personers värderingar och agerande.

Knäckfrågan är ändå - vad kan vi göra åt det? Vad kan WL göra? Inte mycket. Vi hanterar våra medlemmar och deras agerande, vi har stadgar och regler som skall följas. Personer som inte är medlemmar kan inte ställas till svars inför föreningen. Den biten finns det publikvärdar, ordningsvakter, polis etc som har som yrke att hantera. Föreningar/SHL kan porta personer om så är motiverat. Poliser kan gripa personer. WL kan ingetdera, och således inte styra "klacken", bara den egna föreningen.

Larionov: Vad som skrivs på ex. HockeyBulletin eller här har inte ett dugg att göra med WL:s åsikt, den saken vill jag först klargöra. Det verkar tyvärr som att du tolkar det så. Jag förstår heller inte vad som är oklart i WL:s agerande. Läs stadgarna! Det är det mest grundläggande i en förenings verksamhet:

* Föreningens syfte är att stödja Linköpings HC i med- och motgång.
* Föreningen skall verka för att skapa god läktarkultur i Linköping och andra platser vi besöker.

Följer du inte detta vidtas åtgärder. I en någorlunda rimlig definition av "god läktarkultur" ingår exempelvis inte våld.

Och åter igen, WL kan bara hantera sina medlemmar. Övriga personer har ingenting med föreningen att göra, oavsett vad man tycker om deras agerande.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Metal Guru: Håller med. Men samtidigt blir man ju lite mörkrädd när man läser somliga raketforskare på LHC:s forum. Det enda man verkar kunna få ur sig var att "det var inte WL", "Wolfpack kastade minsann flaskor med", "det var otrevliga vakter". Sammanfattningsvis: Det är ALLTID någon annans fel.
Det EGNA ansvaret pratas det tyst om. Likaså ett generellt ställningstagande; Det verkar ju vara (som alltid) en liten klick som missköter sig. Varför är det så svårt för WL att lite mer officiellt ta avstånd från den här typen av beteende och tydligt tala om var man står i dessa frågor? Istället blir det ju nästan att man sitter och försvarar det inträffade!
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Chief:
Därför vore det nog bra om LHC-klacken tog tag i sina 'interna problem', så att de slapp riskera att bli dragna över samma kam.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Chief: Som LHC-supporter blir man bara så TRÖTT på dessa idioter som på fullt allvar verkar tro att de "står upp" för något ("sin" förening?) när de bär sig åt som svin i varierande former.
Släng ut packet. Bannlys dom från allt vad arenor heter.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
BFG: Du har helt rätt i att det finns ett gäng lhcare som hela Sverige skrattar åt (de du nämnde typ). Dem har jag inte mycket till övers för. När vuxna (?) män (??) går på småflickor på 9 år är genpoolen alldeles för grund... Och jo, jag vet också att det finns ett gäng wannabes i LHC (som sprang med svansen mellan benen när de insåg att de bitit av mer än de kunde tugga i form av DIF's grabbar), men poängen var väl mest att det inte skadar att hålla minnet att ALLA i WL, eller lhcare överlag, inte nödvändigtvis håller på med såna dumheter. Den klick som förstör däremot, tja, dem spöar nog jag med om det kniper. Stor i orden liten i... *insert suggestion of choice here*.

Jag känner mest att det ibland finns en tendens att dra ALLA över en kam och det tycker jag är lite synd.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
BFG: Har inte det redan varit på gång? Verkar inte ha gått så bra dock...
Saxat från Sverigescenen under avsnittet "Det ryktas...":

"att Djurgårdens mindre grabbar (DMG) i lördags "drabbade" samman med Linköping HC:s hockeyligister(!) i ett förbestämt möte i Aspudden i södra Stockholm. 25 Dif:are gick till attack mot lika många LHC som dock lämnade platsen springande innan Stockholmarna hann fram. Många vill tydligen in på scenen, vad kommer härnäst? Falkenbergs skogshuggare bokar möte med Bodens tjuvskyttsgrabbar... "

och

"att DFG & DMG var på hockeyresa till Linköping för att man hade fått för sig att LHC hade ett gäng grabbar som ville köra. För säkerhets skull plockade Dif med sig en hel buss... "

Jag avstår dock från att bedöma sanningshalten i det hela.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Chief:
Dom har ju försökt sej på att starta en sk firma...Har man ju läst på Sverigescenen..Men det gick tydligen inte så bra...Så nu ska dom väl vara "tuffa" och slåss med vanliga fans! Som nu i Karlstad...

Var likadant i Gavlerinken förra året..Några småungar i 17-18årsåldern som stod på ståplats o skrek och var kaxiga i öl-tältet mellan perioderna,sen var det ett gäng äldre töntar som hade sittplats bakom Brynäsbåset..Satt där o försökte vara såååå tuffa...Bara skrattretande ju...

Om dom nu vill vara så tuffa och vill ha en firma..Ring och boka en match med Firman Boys,DFG eller KGB då..Men det vågar dom som sagt inte!
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
BFG: Egentligen tillhör inte LHCpubliken mina favoriter efter att ha blivit kallade både det ena och det andra vid matcher i Linköping, men jag känner ändå att jag måste kliva in och försvara dem. De allra flesta är ju trots allt ganska vettiga (trots att de håller på fel lag...;)) Visst, finns gott om stolpskott här, men merparten är helt okej. Tycker det är trist även för deras del att det finns en liten klick som utmärker sig och drar ner de andra i skiten också. Nu vet jag ju inte vad som hände i Karlstad och vem som startade vad, men jag vet iaf att White Lions inte består av enbart töntiga smågrabbar. Idioter finns dock överallt, såväl bland lhcare som andra.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
BFG: va tydligen inte bara smågrabbar enligt va ja hört
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Jaså,var LHC's töntiga smågrabbar i farten i Karlstad eller? Försökte vara tuffa genom att kasta flaskor o slåss...Vilka jävla Sthlms wannabees...
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
bobbe: Håller med dom flesta skribenterna!
Men, utan att gå emot några drömmare, måste jag säga att det ser precis ut som jag trodde i ES hittills. LHC har ett riktigt bra gäng och en målvakt som måste anses som ES bästa!
Frölunda är starka som björnar i minst 3 femmor!

Jag tror inte att mötet i Scandinavium blir lika bra som förra säsongen!

Premiärmatchen förra året var något av det bästa jag någonsin skådat!

Lycka tlll i Scandinavium!

//Bros
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
mok: Man ska inte vara så styv i korken med 4p efter 9 matcher... korkad, snarare. ;)
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Larionov: Jepps kan bara hålla med dej vi behöver liote upp till bevis med då vi bara mött FBK "en av dom stora" som du sade. Tror dock Frölunds kommer torska imorgon mot Leksand... oddsen talar för det :) Dom kommer vissa leksingar bli styva i korken...
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
mok: Jodå, tids nog kommer en svacka, så är det alltid. Och det är väl först då man verkligen ser vilket virke laget är byggt av. Plus att vi fortfarande har lite att bevisa, HV är ju det enda riktiga topplaget vi har mött.
Men tills dess är det bara att njuta.
Jag ser faktiskt fram mot VF-matcherna, det brukar innebära bra hockey. Då är det dessutom upp till bevis... ;)
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Larionov: Jobba på ni för snart får ni grus i maskineriet. Imponerande start på ES får man säga :)
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Frella: Möjligt, men det ser ju inte ut att bli mot Timrå i alla fall... ;)
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
Frella: Tss tss... :) Lev i nuet! Gamla meriter eller misslyckanden finns förvisso i bagaget, men har ingen större betydelse. Fråga Leksand.
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
bobbe: Samtidigt tycker jag det varit enbart bra med den relativt sett minimala uppmärksamheten. LHC har kunnat smyga med i lugn och ro och tagit sina segrar. Börjar media fokusera på föreningen för mycket nu, är det lätt att det blir lite ståhej i leden och att pressen ökar.

Fortsätt skriv om "lagmaskinen" FBK, Frölunda med den magiska Salo, HV och dess revanch från förra året, Leksand och deras tränares vara eller inte vara.

Så kan vi fortsätta jobba i lugn och ro...
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
bobbe: Oavsett så åker ni ju i kvarten sen ;)
Kommentera

Sv: Positiv artikel!?
distanserad: Tänk vad sju raka segrar kan göra... återstår att se om det blir en åttonde ikväll.
Kommentera

Positiv artikel!?
Jisses - första gången jag läser något positivt om LHC och dess resa till Eliten. Mike får en riktig upprättelse efter all skit.
Kors i taket vad vinden vänder ibland.
Kommentera

596176 · »