Luleå HF

111698 inlägg · 881 ämnen

Jag saknar Delfinen!

2514652 · » Till forumet


Sv: Jag saknar Delfinen!
sargad: "22/23 kan vara jämnaste elitserien någonsin."

Ja, du har helt rätt. Tyvärr blev lite tveksamma zebrainsatser avgörande i de flesta kvartsfinalerna, inklusive att flera av lagen tappade i slagstyrka p.g.a. skador.

Till det kommer förstås att HuVa-71 och Malmet gick bra som fan på slutet och kunde hotat något av de lagt som nådde kvart.

Annars inte alls långt ifrån att de fyra förlorarna i kvartsfinalerna nu förberett sig på följande semifinaler:
• Warulfven-Luleå
• Timret-Röglet

Faktiskt inte alls långt från att vi fått de semifinalerna i stället, med fyra lag som man gärna unnat att ta gludet. Medan man mår illa av att något av de fyra lag som nu spelar semi ska ta glud.
+1
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
sargad: intressant tråd du grävde fram, 21 år senare 😄
+4
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
Två reflektioner efter denna tuffa matchserie:
- Luleå visar alltid stark karaktär och ger aldrig upp.
- 22/23 kan vara jämnaste elitserien någånsin. Luleå var ju lite jagad av Brynäs/HV med en handfull omgångar kvar och nu så pressades serievinnarna in i kaklet över 7 matcher.
+2
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
Lulekickan: Ähh, i hjärtat kommer det alltid heta H för mig. Fast att inte matchvärdarna å de andra vakterna inte kan fixa så att hela sysmtet funkar är ju egentligen inget annat än en skandal. Fast de säger ju att det ska bli bättring till matchen ikväll. Det får man ju verkligen hoppas.

Det är ju som ALbert Hall säger att man borde göra en gång som man kan gå upp för. Så har de ju på basketen. Funkar faktiskt ganska bra. Då får man ju stå där man vill.
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
Lulekickan: Måste vara tacksamt att ha en hel läktare för sig själv.
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
...eller P ska man väl kalla ståplats numera. H är ju min läktare.
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
Lövva: Att trappan bredvid H inte får användas av alla ståplatsare har nog iofs väldigt lite med ombyggnaden att göra, fast visst känns det som en lite osmidig lösning. Dock kunde ju de som står på H försöka organisera sig bättre så att det inte bildas någon jätteproppen Orvar längst ner. Förslagsvis kunde man ju makera en "remsa" rakt upp på H som skall användas för att folk skall kunna ta sig upp och ner på läktaren och där ingen får stå. Sedan kan man ju tycka att folk självmant kunde försöka göra plats åt fler när de ser att det står en jäkla massa folk nedanför läktaren istället för att envist stå kvar och skita i att de hindrar andra från att komma upp. I det läget känns det som att kritiken i första hand borde riktas mot de som redan stod på H.
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
Lövva: Självklart får det inte vara så. Men jag tror nog man löser problemet. Eller så får man helt enkelt inte sälja lika mycket biljetter. Jag såg att det var jävligt packat längst ner, men jag tyckte det var ganska mycket högst upp också? Åtminstone mer än vad det brukar vara normalt.

Kanske man skulle bygga någon slags gång som leder en bit upp på läktaren? Längst in mot väggen och så smal som möjligt. Den skulle ju ta lite platser men jag tror det skulle "löna" sig ändå eftersom läktaren skulle bli jämnare packad.
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
Albert Hall: Anledningen att det blev "stopp" på H var att man inte fick ta traporna så då tvingades alla ta den vanliga vägen. Men eftersom det är väldigt många som föredrar att stå långt ner på H så valde väldigt många att göra det. Vilket innebar för de som ville stå längre upp att det var kört. Det gick inte att komma igenom folkmassorna. Jag lovar, som det var längst ner på H i torsdags har det ALDRIV varit tidigare. Inte äns när Lule har spelat finaler. Däremot längst uppe på H var det gnaska glest med folk eftersom många som ville stå där inte kom upp. Det är minst sagt beklagligt att folk som betalar matchinträde ska tvingas följa matchen under läktarn.
Kommentera

Sv: Jag saknar Delfinen!
Lövva: Ok, då får vi väl börja bygga tillbaks då. Problemet är väl att bänkarna numera är handkappramp runt Hertsöträsket. :-)
Det måste ha varit nått fel när inte alla kom upp på ståplatsläktarna. För många tjuvgluttare eller så säljer man helt enkelt för mycket biljetter. Detta kommer att rättas till har jag hört. Man får väl se om det blir likadant ikväll.
Belysningen, köerna osv får man väl räkna till barnsjukdomar. Det var/är faktiskt mycket som är lite halvfärdigt och provisoriskt ännu, tyvärr.
Kommentera

Jag saknar Delfinen!
Efter hemmapremiären i torsdags så kan jag ganska enkelt konsttera att jag saknar Delfinen. Visst, Coop var jävligt fin. såg nästan ut som en NHL arena i krymt format men det känndes som om den nästan var för fin för hockey. Funkade liksom inte.

Några anledningar till att jag vill ha tillbaks Delfinen:

- Trappan brevid H får ej användas för de som inte har något med klacken att göra. Jag själv för gå upp å ner för den men det fanns en hel del som fick se matchen under läktaren trots att det fanns gott om plats längst uppe på H.

- Bara en sån sak som att belysningen inte funkar i pausen är SkANDAL

- Man får ej ta upp dricka å hamburgare på läktaren. Sen att vakterna hade översende är ju iofs bra emn ändå

- Bristen på ståplats. För att Lule har byggt en ny arena innebär det ju inte förde att folk har mer pengar. P.g.a penga brist väljer många att stå på matcherna men nu mera finns det ju bara kvar två ståplatsläktare så det blir alldels för trångt!

Nää, Coop Arena känns lite som en Djurgårds aren. Väldigt fin, men det är bara en fasad.
Kommentera

2514652 · »