Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Resten av säsongen

479836 · » Till forumet


Sv: Resten av säsongen
phillsky:

Det blir väl som vanligt när det gäller Luleå. För att använda ett citat från den oficiella hemsidans forum. För lite för sent. *Suck*
Kommentera

Sv: Resten av säsongen
jonne: Inte som det ser ut nu. Nånting måste göras och det nu. Alla andra lag skulle ha sparkat tränarna i omloppsbana runt jorden vid det här laget. Sen får ju ledningen ta på sig ett STORT ansvar med. Att inte ha agerat tidigare är ta mig f*n skrämmande, och snudd på tjänstefel. Med dagens ledning av laget så blir det kval , och där blir det sen allsvenskan. Och i allsvenskan kommer dom inte ens att vara ett topplag. Man kan inte gå omkring och bara vanta och se i dagens elithockey. Det gäller både i ledandet av laget och i spelet.
Kommentera

Sv: Resten av säsongen
phillsky: ja tror dom grejar de
Kommentera

Sv: Resten av säsongen
Salcin: Ja vad säger man, jag är rädd att den uträkningen kan stämma rätt så bra när grundserien är färdigspelad. Det kan till och med hända att MIF går om LHF, deras spel har sett bättre ut än LHF:s på slutet. Vad som mer talar för att MIF kan gå om, är att dom aggerar kraftfullt när nått inte stämmer i laget. LHF däremot kör med stilen vi tror på laget/tränare mm mm. Dom vill med andra ord vänta och se, och den taktiken kommer obenhörligen att föra oss ner i kvalserien. I kvalet då ja jag tror inte att LHF grejjar ett sånt, tyvärr ser det ut som om det blir allsvenskan nästa nu.
Kommentera

Sv: Resten av säsongen
nappen: skellefte ska upp å mif ner
Kommentera

Sv: Resten av säsongen
Salcin: En eventuell kvalserie blir inte kul. Skellefteå, Leksand, Björklöven, Bofors, Rögle och så vidare, *ryser*.

Men vi kanske inte ska deppa ihop allt för mycket efter våren är vår! Eller hur, Kickan?
Kommentera

Resten av säsongen
Gjorde en uträkning på Dr hockey där försökte ta realisiskaa resultat utfallet blev trist.

sluttabell
V.F
TIK
LHC
FBK
Mora
Modo
DIF
HV
....
SSK
BIF
---
LHF
MIF

10de plasten kan räddas men då ska det mirakel ske med vinster borta mot SSK och BIF vilket idag känns som en utopi räknar kallt med 0p resten av bortamatcherna.

Kvalserien blir en mardröm.
Kommentera

479836 · »