Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Robert Nordberg

306460 · » Till forumet


Sv: Robert Nordberg
...fast å andra sidan kan man ju spekulera i om Luleå hade gått till SM-final 97 utan Nobbe. Luleå öppnade ju säsongen bedrövligt. Det var ju när han kom hem från Nordamerika det vände som sedan resulterade i en silver plats.
Kommentera

Sv: Robert Nordberg
Lill-Nobbe är något av en tragisk histora tyvärr, alltsedan han gjorde ett försök att slå sig in i gamla IHL ligan så har det gått utför med den lilla briljata tekninkern.
Hadde faktiskt en litan pratstund under förra årets sommar marknad på hotellt i Överkalix båda lagom i dimman men som jag fattade så hadde han kvar lite sug av att få en viss revansch i Elitserien igen i något lag, Han blev glad att höra att han var saknad av undertacknad och att man gärna hadde sett han i Luleå tröjan igen.
Kommentera

Sv: Robert Nordberg
Albert Hall: Usch, det känns som att det är en måndag. Jag vill ha hockey! Gårdagens match fick mig att vilja se mer, mycket mer. Skandal att det inte är hemmamatch varje dag, fast då hade det ju iofs blivit knepigt att se någon match just idag så det kanske är lika bra att det inte är någon match heller.

Pölsamöte imorgon. Jag känner på mig att vi vinner med 6-2. Synd att inte matchen TV-sänds, då måste jag nog be sysadm på den här högst tillfälliga arbetsplatsen att få installera RealPlayer så jag kan lyssna på webradion iaf.
Kommentera

Sv: Robert Nordberg
fd skuggan: En spelare med stor talang som dock har svårt med motivationen. Lite egen och filosofisk men jäkligt bra när han väl är motiverad och orkar bry sig.
Kommentera

Sv: Robert Nordberg
fd skuggan: Han var oerhört bra under åren 92-98 ungefär, men de senaste åren har han inte varit särskilt bra. Men, Lill-Nobbe är en konstnär, lirare och inspirationsmänniska. Om han bara tycker det är kul så kan det nog bli bra. Så svaret från min sida blir i alla fall: jag vet inte. Men ärligt talat så tycker jag det vore kul om han lyckades.
Kommentera

Robert Nordberg
Det ryktas om att Robert Nordberg (fd Luleå, nu Boden) är på väg att förstärka DIF, där skadorna avlöser varandra just nu.

Vad har ni att säga om honom?
Kommentera

306460 · »