Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1063313


Svarskommentarer

Sv: Hur går det för Luleå Hockey den här säsongen?
Vi förlorar fyra raka.
Djurgården vinner fyra raka. Treor, inga tvåor accepteras.
Schleffte vinner tre av fyra (dock inte matchen mot Djurgården då).
Brynäs vinner tre av fyra (dock inte matchen mot Djurgården då).

Finns det? Nej. Vi är i slutspel.

Vi har presterat överförväntan. Igen. Alla underskattar oss. Igen. När var vi sämre än tipsen senast? Det jag kan påminna mig är 2000-2001 och Renbergs återkomst. Fast vi gick ju ändå till semi.

Bara för att njuta så var jag inne i denna tråd för att kolla lite:

www.hockeysnack.com/elitserien/hur-slutar-es-08-09/

Finns det en enda tippare som åtminstone varit i närheten av den blivande slutplaceringen (förutom jag då, fast jag skrev ju inte ner tipset där) när det gäller Luleå HF? Hur resonerade alla kunniga tippare, såg de potentialen i alla unga spelare som var på väg uppåt i Lule eller tänkte de att ”oj, de har många spelare under 23 som spelat i es några säsonger, de kommer nog inte att utvecklas vidare Bättre i vårt lag, grabbar över 35 vet man var man har"?.

Jag nämnde Renberg tidigare. Jag tycker Skellefteå ska skynda sig att signa honom för fler säsonger nu innan han börjar göra succé. Låt honom spela från jul och framåt och snåla inte med pengarna. (Vilket iofs är en omöjlighet om man har med Renberg och nytt kontrakt att göra.) Garantera att han alltid ska få all den istid han vill (obs, inte förtjänar) i förstafemman. Annars blir det som när han blev förpassad till tredjefemman när han var i Lule, och nu ännu värre (den förhatliga fjärdekedjan) i Skellefteå.

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/elitserien/skelleftea/article4459041.ab
Kommentera