Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1068071

Sv: Kvällens match
Man kan gnälla på kassa domare å stolpskott hit å dit men fakta är att hockey går ut på att göra mål och det misslyckas Luleå med match efter match.

Idag sköt Luleå 37 skott något som bör räcka till mer än två skott. Och tyvärr tog det 57 minuter innan tränarna började ändra om i formationerna, något som skulle gjorts bara några minuter efter HVs 3-1 mål då spelarna började uppträda ängsligt och uppgivet.

Jag skulle gärna vilja skriva att Luleå gjorde en bra match och hade otur men tyvärr kan jag inte skriva det då HV var riktigt dåliga och vi borde tagit en "lätt" seger. Men så blev inte fallet och som vanligt brister det på fantasin med pucken. Eller egentligen behöver man inte ens använda ett så starkt ord som fantasi utan ordet idé räcker. Det finns ingen idé (i alla fall visas inte något sådant) och det mesta sker på slump. Spelvädningarna fodrar att puckhavande spelare kan dra sin gubbe annars blir det pannkaka och powerplay spelet existerar knappt trots mål idag.

Lundberg och Meittenen (jo jag vet han gjorde mål) var blekare än vad jag någonsin har sett dem vara och Burström var sig själv. Obsut slog bort minst 10 felpass och Robin Lindqvist får spela alldeles för lite för att man ens skall kunna göra en bedömning om honom.

Gusten silade på första målet, visst men samtidigt så har han räddat oss så många gånger att förr eller senare skulle ett billigt baklängesmål komma. Efter det så tycker jag han spelar upp sig.

Omark, Harju, Phillip, Berglund, Pierre och Chabada var riktigt pigga idag men tyvärr är det som om dem turas om att vara pigga.

Lär bli en lång vinter och publiksiffran på drygt 3800 skvallrar ju om att många vill se en förändring. Man skall inte glömma att:

- det var lördagsmatch

- precis efter löning

- kasst väder ute

- svenska mästarna kom på besök.

Det borde rimligtivis varit fler besökare i hallen men det är bara att vänja sig. Så länge inte laget bjuder på stor underhållning kommer folket stanna hemma. Marginalpubliken går inte på hockey för att stödja laget utan för att få två timmars underhållning, något som dagens Luleå inte kan bjuda på.

Nu är det Timrå och Brynäs som väntar härnäst. Då krävs det ett rejält förbättrat anfallsspel, annars kammar vi noll i dem matcherna också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match

Lövva: Fan Robban! Vad i h-e är det med LHF och LuleFans nuförtiden? Har ni fullständigt ballat ur? Det finns ju glöd längre! Skall man behöva skriva på forumet enkom för att få till en konstruktiv debatt. Kan du inte väcka björnstammen. Ni är så djävulskt tama att jag blir ledsen i ögat! JAG VILL HA DEBATT! Snacka hockey! Det här fungerar inte längre! Samla manskapet och vässa pennorna!

KÄMPA LULEÅ!

Kommentera