Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1077263

Sv: Derbydags
Lövva: Han mena väl att den var så solklar och sa det där med glimten i ögat.
Tyvärr är Luleå så efterblivet så ingen varken har humor eller förstår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Derbydags
Lindberg Råkkar: jag såg inte matchen så jag har ingen aning om hur situationen såg ut, men jag kan ändå hålla med om att det kanske inte är det smartaste en domare kan säga. Han skulle ju helt enkelt ha kunnat säga "den var solklar som jag såg det, hade jag fel är det bara att beklaga men jag måste döma för det jag ser" i stället för att öppna upp för missförstånd för tyvärr låter hans uttalande, även om det är humoristiskt menat, som att han var rädd för publiken och försöker skoja borta det.

Om det sedan påverkade matchen eller inte får andra avgöra, jag såg den som sagt inte (jo förresten, ca tio minuter av första och då gjorde domaren inga misstag).
Kommentera

Sv: Derbydags
Lindberg Råkkar: Jag såg matchen igår och i ett derby ska det vara fart och hårt spel. Det blir en del av den härliga stämningen som var i skellefteå igår. Men den utvisningen han tog på Omark var matchavgörande. En hemsk utvisning som berövade Luleå alla chanser att komma tillbaka, vilket jag tyckte det fanns tendenser till.

Men skaik vann rättvist, och imponerar stort. Luleå tyckte jag gjorde en bra match, men det är uppenbart att om luleå hade haft en målvakt som gör lite matchavögrande räddningar så skänker det mycke energi till laget, vilket de är i stort behov av.
Kommentera

Sv: Derbydags
Lindberg Råkkar: ja jag undra hur länge eran styrelse ska låta Roger och Roger sitta kvar. Med tanke på hur eran styrelse har agerat hittlis. Så tror jag desvärre att dom kan få sitta kvar hela säsongen även i år.
Kommentera