Luleå HF

115829 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1089646

Sv: Kvällens match
Lövva: Håller med när det gäller tacklingen på Bartecko som är ett rent överfall bakifrån och givetvis borde varit 5+game. Sitationen med Obsut tycker jag inte alls är lika solklar och Skröder ser jag som en ren olyckshändelse för han har varken för hög fart eller hög armföring med händer eller klubba. Han fullföljer bara en vanlig forecheckstackling och Robin böjer själv ned huvudet där.

Största skillnaden mot Chabada och Hedström är ju att dessa två spelare hoppar in sina tacklingar. Cibaks avstängning var ett stort skämt.

Överlag kan man väl säga att spelare i elitserien är väldigt dåliga på att både dela ut och ta emot tackling. Dom som tacklar använder oftast båda armar och klubba till hjälp och gärna då i högt läge.
Samma med spelare som ska ta emot tacklingar vilka istället för att utnyttja sargen som stöd och skydd istället får sargen att bli något farligt som förvärrar situationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Match ikväll mot Timrå, och på isen får vi se två målvakter som är i väldigt bra form för tillfället.Luleå måste spela betydligt bättre än i senaste matchen mot HV för att få med sig tre pinnar hem.

Skulle tippa att det blir en målsnål match. 2-1 till Luleå låter bra tycker jag.Får även hoppas på att Chabada hittar målet igen. Två mål på hela säsongen är på tok för lite av honom. Och då var även ett av de målen ett självmål..
Kommentera

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: vad gäller Skröder mot Olsson så sade Olsson själv att det var lika mycket hans eget fel eftersom han tog emot tackligen för dåligt.
Kommentera