Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1104883

Sv: Kvällens match
En riktigt härlig seger, sådär extra härlig då den är riktigt oförtjänt. Ojj vad FBK pressade oss i både 2:a och 3:e, Gusten stod på huvvet ett flertal gånger och räddade oss från poängtapp. Dom flesta kämoade bra men hade inte den riktiga farten under rören som FBK hade. Har tyckt FBK sett ganska mediokert ut tidigare under säsongen men kan dom lira så här blir dom hyperfarliga. Orkar vi kriga så här + lite högre tempo så tar vi poäng i Schtaan oxå. Angenämt problem oxå, vem ska stå, R2 har som sagt ett delikat bekymmer i nästa match.

Skål tamejfaan, vi vann!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
björn power: Dagens Färjestad var det bästa man sett på länge av motståndarlag i Coop.
Trots att vi spelade på topp första 10 och körde allt vad vi kunde och även fick 1-0 så vek inte FBK en millimeter från sin spelplan. Imponerande hur dom malde på med sitt spel, det måste kännas oerhört tungt torska på det sättet.


Kan vi hålla tätt och förstöra Skelleftes spel första 10 min så kan det nog bli rätt mycket frustration hos hemmapubliken. Renbergeffekten med 3 raka torsk lär väl avta snart. En seger och 9 pinnars försprång på dom kaxiga uppstickarna i söder vore förbannat roligt.
Kommentera

Sv: Kvällens match
björn power: så hemskt oförtjänt vet jag inte om den var, det var väl bara i slutsekunderna av andra och i slutet av tredje som FBK verkligen skapade några chanser, och dessutom hade de ju bonnröta på sitt mål då det skottet väl inte ens hade träffat mål om det inte hade tagit i röven på Harju och ställt Gusten totalt. Visst, FBK skapade fler chanser än vad vi gjorde och man hade inte kunnat säga så mycket om resultatet hade varit det omvända men så himla mycket mer tycker jag inte att de hade trots att de hade mycket puck.
Kommentera

Sv: Kvällens match
Härlig seger ikväll, det är sådana här segrar som är dom skönaste.
Nu har vi 60 poäng och hela 14 poäng ner till 9:e platsen. Nog ska det mycket till om det inte blir slutspel nu. Kul att Miettinen var tillbaka på isen också.
Kommentera