Luleå HF

115811 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1104934

Sv: Kvällens match
björn power: så hemskt oförtjänt vet jag inte om den var, det var väl bara i slutsekunderna av andra och i slutet av tredje som FBK verkligen skapade några chanser, och dessutom hade de ju bonnröta på sitt mål då det skottet väl inte ens hade träffat mål om det inte hade tagit i röven på Harju och ställt Gusten totalt. Visst, FBK skapade fler chanser än vad vi gjorde och man hade inte kunnat säga så mycket om resultatet hade varit det omvända men så himla mycket mer tycker jag inte att de hade trots att de hade mycket puck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
LL: Ett litet citat från vår andra matchvinnare "- Vi var utspelade långa perioder, men vi lyckas vinna jämna matcher. Så har det sett ut de senaste 20 matcherna, sa Sandström till Comhem efter slutsignalen."
Kommentera

Sv: Kvällens match
LL: FBK var duktigt rappare, när dom tog emot pass hann dom titta upp innan dom levererade puck, vi däremot hamnade nästan alltid i tidsnöd och fick väldigt korta anfall. OM inte Gusten varit överjävlig hade vi torskat med låt säga 2-5, 2-6 eller något sådant.
Stämmer ang deras mål, sitter ganska rakt bakom skottet och det hade säkert gått 1m utanför om det inte styrningen skett, Gusten utan som helst chans där.

Vi var inte dåliga men FBK var numret kvickare tycker jag, sätter vi upp farten är vi även vi där vilket vi bevisat tidigare i höst så det är ingen omöjlighet alls.
Kommentera