115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1137681

Sv: Kvällens match
Bolivar: Frölunda har spelat väldigt tung och aggressiv hockey. Vi har stått emot bra men får ändå vara glad för Höjdhopparn hade lätt kunde tagit ett par till utvisningar till på oss här i första perioden.

Frånsett de första minut 0-5 i matchen då vi var lite för passiva och inte riktigt med tycker jag vårat försvarsspel funkat otroligt bra. Man har hållit utan bra framför eget mål och gett fria skott för Modig. Visst kan även sån skott slinka in men man måste ju lämna några chanser och då är väl skott utifrån dom bästa.

Enda riktigt farliga chansen är väl den där Laursen spelade diagonalt genom boxen till en rightare som inte sköt direkt. Då var Modig satt ur spel och hade säkert varit mål där.

2/3 kvar idag och det gäller fortsätta jobba hårt som fan nu, ju längre det går desto större chans missnöje börjar visa sig från publiken och att spelarna i Frölunda tappar tron på vad det sysslar med.