Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1530108

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Jaha ja. Bortamatch ikväll mot Hv71 som går som tåget. Med Wesslau i mål har de ännu inte förlorat. Ändras det ikväll? (Antar att Wesslan står)

Koivisto borta är redan klart och Olles medverkan är väldigt osäker. Då är det dags för killar som Klasen och Abbotts att visa framfötterna. 

Läge att bygga på vår fina svit nere i Jönköping det vi tog poäng i alla tre matcher förra säsongen. Repris på det ikväll, tack!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Portello: Hej Portello:-) min favoritläsk!

Såg nu att HV har Gunnarsson i mål med någon Kokman som reserv. Gissar alltså att wesslan är förkyld eller något. Det BORDE ju förbättra våra chanser men norrbottniskt pess... Jag menar:realistisk som man är, betyder det väl bara att de rackarns HVanliga utespelarna käkar puck för att hjälpa honom.

Annars håller jag med om att vi - konstigt nog - ofta har gått bra borta mot HV. Jag har tolkat det som att vi "opassat" HV på något sätt, ibland är det ju så mellan lag. Men den match vi såg senast Luleå-HV var ju obehaglig där de var skrämmande bättre än oss långa delar fast vi höll 1-1.

Abbottarna går med Vikho, Klassen med Hirso och Fabbe som tidigare.

Det är bara att hoppas. Skriver just nu på telefon, på väg hem. Ser att det finns många i tråden att svara, härligt:-) svarar senare, nu hem slå på matchen!
Kommentera